Introduktion til årets nye bøger på Smørum Kulturhus

Torsdag d.11.oktober kl.19.00 besøger Bogpusherne Jannik Lund og Kåre Vedding Poulsen Smørum Kulturhus og fortæller om årets nye bøger 2018.

Bogpusherne Jannik Lund og Kåre Vedding Poulsen gennemgår både dansk skønlitteratur, udenlandsk skønlitteratur, lyrik, essays, graphic novels, krimiromaner, biografier og fagbøger.

Der bliver lagt vægt på de vigtigste og nyeste titler, men den subjektive indgangsvinkel gør, at der er plads til overraskelser. Det er en meget personlig gennemgang, hvor der også tales om tendenser og temaer i årets produktion. De enkelte titler bliver også set i lyset af det øvrige forfatterskab. Præsentationen bliver ledsaget af en skriftelig liste over de bøger som omtales, samt en bedømmelse fra bogpusherne med stjerner fra 1-6.

Foredraget om Årets bøger 2018 varer ca. 2 ½ time, dertil er der indlagt en lille pause. Undervejs serveres der kaffe og te. Billetter koster 40 kr. og kan købes via egedalbibliotekerne.dk eller  på biblioteket. Restbilletter sælges i døren på selve aftenen

 

Dato

11. okt 2018

Tidspunkt

19:00 - 21:30
QR Code