Søg
Home Begivenheder Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til nytårskoncert med mandskoret Vox Aros

Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til nytårskoncert med mandskoret Vox Aros

Det bliver et vokalt festfyrværkeri, både seriøst, muntert og sprudlende, når Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til nytårskoncert med mandskoret Vox Aros under ledelse af Uffe Most søndag den 19. januar 2020 kl. 15:00 i Smørum Kulturhus. 

Ved koncerten vil Vox Aros servere en musikalsk nytårsmenu med bl.a. musik fra det klassiske mandskorsrepertoire, herunder såvel sangerhilsner og serenader som hyldestsange til både naturen, kvinden og bordets glæder. På programmet vil der også være værker af Benjamin Britten, Vaughan Williams samt Camille Saint-Saëns, og koret vil slå gækken løs og skyde nytåret ind med både vals, galop og champagne!

Vox Aros er et professionelt arbejdende mandskor med en ca. 40 mand stor bruttotrup af meget dygtige og rutinerede sangere fra hele landet. De mødes på projektbasis nogle gange om året for at øve og give koncerter. Ved nytårskoncerten medvirker 24 sangere.

Vox Aros’ målsætning og ambition er at være Danmarks ubetinget bedste mandskor. Herudover ser Vox Aros det som sit erklærede mål og sin musikalske forpligtelse at udbrede kendskabet til det herhjemme ofte oversete repertoire for mandskor.

Vox Aros’ giver flest koncerter i kirker og koncertsale, men medvirker ind imellem ved specielle arrangementer som slotskoncerter i Augustenborg, Smukfest ved Skanderborg, og Nuuk Nordisk Festival på Grønland. Koret fik en lille fjer i hatten, da de blev inviteret til at medvirke ved DR’s Sport 2018-show i Jyske Bank Boxen i januar 2019.

I pausen bliver der udskænket ”bobler”.

Gæstebilletter à 150 kr. kan købes i forsalg via http://lsmusikforening.nemtilmeld.dk.

Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

 

Dato

19. jan 2020
Expired!

Tidspunkt

15:00 - 17:00

Mere information

Billetbestilling

Sted

Smørum
Kategorier

Arrangør

Ledøje-Smørum Musikforening
Hjemmeside
http://lsmusikforening.dk/
Billetbestilling