Home Begivenheder Med livet som indsats – Foredrag med Victor Greve i Rytterskolen

Med livet som indsats – Foredrag med Victor Greve i Rytterskolen

Kom til foredrag med feltpræst Victor Greve – Tirsdag d. 3. december 2019 kl. 19 i Rytterskolen. 

Victor Greve er feltpræst ved hæren med udsendelser i nogle af verdens farligste brændpunkter.

Ud fra personlige oplevelser og erfaringer med krigens dilemmaer, fortæller han levende om sine udfordringer fra kampzonen samt den vanskelige hjemkomst, hvor han kom i orkanens øje, da han skulle have deltaget aktivt i krig og stod til livstid fængsel

Foredraget tager udgangspunkt i de menneskelige konsekvenser, valg og udfordringer der ligger i, at være i en krigszone. At være sjælesorger for soldaterne og sende døde danske soldater hjem i kister til deres elskede i Danmark. Den svære hjemkomst, hvor han pludseligt stod alene med en sigtelse på livstid.

Han kommer ind på de store spørgsmål i livet: Hvad er meningen med livet? Hvorfor træffer man de valg, man gør? Hvad er et menneskeliv værd? At føle sig alene i verden? At miste alt mod, håb og tro! At være tro mod sig selv, når livet ser mest håbløst ud.

Hør Victor fortælle råt for usødet den helt unikke og sandfærdige beretning om konsekvenserne for hans valg, både i krigen og ved hjemkomsten, hvor hans sag gik sin gang i de danske medier i over et halvt år, før der endelig kom en afgørelse – eller gjorde der?

Foredraget giver stof til eftertanke for ethvert menneske som har oplevet en krise i sit liv, for det er ikke kun i Helmand at man kan dø!

Rytterskolen
Østergade 1, Ganløse
3660 Stenløse

Dato

03. dec 2019
Expired!

Tidspunkt

19:00 - 21:00

Pris

Gratis - Alle er velkomne

Mere information

Flere informationer

Sted

Ganløse

Arrangør

Ganløse Kirke
Hjemmeside
https://www.ganloesekirke.dk/
Flere informationer