Søg
Home Begivenheder Pop på Torvet: Hun SOLO

Pop på Torvet: Hun SOLO

Forvent en enestående koncertoplevelse!

Torsdag den 19. november kl. 20 præsenteres de topaktuelle HUN SOLO, som leverer en unik trippelkoncert med Kira Skov, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi specielt sammensat til Egedal.

HUN SOLO arbejder med skiftende line-ups af kompetente, kvindelige artister, som præsenterer deres sange i nye fortolkninger. HUN SOLO har siden 2017 spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest og i DR Koncerthuset. Forvent en enestående koncertoplevelse.

OBS: Koncerten starter præcis 20.00 og der er ingen opvarmning. Så kom i god tid og nyd de smukke arkitektoniske rammer i den smukke bygning, der er tegnet af Henning Larsen Architects.

Læs mere om: HUN SOLO

Arrangementet afholdes i henhold til regeringens aktuelle retningslinjer og anbefalinger for at mindske smitte med covid-19.

Vi sikrer blandt andet behørig afstand mellem stole, håndsprit og tydelig skiltning.

Publikum kan bidrage til et godt arrangement ved at blive hjemme ved de mindste symptomer, og holde afstand til de øvrige gæster.

Når du køber billetter til dig selv og /eller dine nærmeste, sætter vi automatisk et sæde mellem jer og de næste der køber billet.

Entré: Almindelig 100 kr, Almindelig 100 kr, Almindelig 100 kr

Bestilles her: https://www.place2book.com/sw2/sales/6w4ssotkop

Egedal Rådhus, Borgertorvet, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke

Dato

19. nov 2020
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 22:00

Pris

100 kr. + gebyr

Mere information

Billetbestilling

Sted

Ølstykke
Kategorier

Arrangør

Egedal Kommune
Hjemmeside
http://egedalkommune.dk
Billetbestilling