Søg
Home Begivenheder Spot en hverdags-psykopat – Gratis Webinar med Thomas Krohn

Spot en hverdags-psykopat – Gratis Webinar med Thomas Krohn

Find ud af, hvad der kendetegner en ægte hverdags-psykopat, hvordan du spotter en psykopat, samt hvad du gør, hvis du støder på psykopaten.

Deltag i webinar med forfatter og foredragsholder Thomas Krohn den 23. november kl. 19.30 – 20.00. Webinaret er gratis, men kræver tilmelding.

Hvem har ikke prøvet at møde en meget manipulerende person, som tilsyneladende gør hvad som helst for at få sin egen dagsorden igennem. Måske har personen samtidig været uden empati og følelsesmæssig forståelse?

Det kan være, du er stødt på en af hverdagens psykopater.

Find ud af, hvad der kendetegner en ægte hverdags-psykopat, hvordan du spotter en psykopat, samt hvad du gør, hvis du støder på psykopaten.

I løbet af 30 min bliver du klogere på psykopater, så du kan spotte dem i tide, og finde den bedste taktik til at beskytte dig selv.

Tilmelding: https://www.thomasckrohn.dk/event-details/spot-en-hverdags-psykopat-gratis-webinar

Thomas C. Krohn er forfatter og foredragsholder. Han er uddannet neurobiolog med en ph.d.-grad indenfor dyrevelfærd.
I mange år var han forsker og underviser på universitetet, men har i de seneste år arbejder i det private erhvervsliv med medicinsk udstyr.
I 2012 debuterede Thomas C. Krohn som forfatter med en børnebog om ræven Sniff. Senere er det blevet til flere thrillers med det biologiske som omdrejningspunkt.

Dato

23. nov 2020
Expired!

Tidspunkt

19:30 - 20:00

Pris

Gratis

Mere information

Tilmelding
Tilmelding