Home Begivenheder Syng gospel

Syng gospel

Kom og prøv at synge gospel. Kig forbi på en ellers kedelig mandag, og prøv at være med. De fleste synger langt bedre, end de tror! Vi synger efteråret ind mandag den 2. september 2019, kl. 19.00.

Om Happy Gospel Choir

Gospelkor FOF Egedals gospelkor, ”Happy Gospel Choir”, har eksisteret siden år 2000. Siden 2016 har koret været under ledelse af en ung energisk pianist og dirigent, Thomas Møller-Larsen. Koret er åbent for alle, og der er ingen optagelsesprøve.

“Vores kor er for alle, og vi lægger vægt på at have det sjovt sammen”, udtaler Birgitte fra koret og siger videre: “Vi deler glæden og samværet omkring musikken. Mandag aften starter med god energi og giver overskud til ugen, der kommer”.

I løbet af en sæson har koret 13 koraftener, hvor der øves på et varieret repertoire af gospelsange. Det omfatter alt fra stille ballader til swingende spirituals og latinamerikanske rytmer. Alle sange arrangeres for herre- og damestemmer, så alle kan være med og samtidig blive bedre sangere. Koret optræder jævnligt ved koncerter igennem året. Thomas udtaler: ”Koret er i de seneste år vokset til 35 sangere. Vi synger et varieret udvalg af traditionel og moderne gospel. Vi lægger altid vægt på den gode stemning, og vi gør meget ud af at tage godt imod nye sangere. Det er glæden og ikke reglerne, der styrer os. Det er alt i alt ”musikalsk fitness” og en god start på ugen”.

Dato

02. sep 2019

Tidspunkt

19:00 - 21:30

Pris

Gratis at prøve første gang
Kategorier
QR Code