Søg
Home Begivenheder Udvikling af en vaccine mod Covid-19 – Gratis Webinar

Udvikling af en vaccine mod Covid-19 – Gratis Webinar

Hvad er en vaccine er, hvilke metoder bruges der til at udvikle vacciner, og hvor er det, at udviklingen skyder genvej i udviklingen af en vaccine mod Covid-19?
Deltag i webinaret med forfatter og foredragsholder Thomas Krohn – den 2. november kl. 19.30 – 20.00 online. 
Om webinaret fortæller Thomas Krohn:
I øjeblikket går vi alle og venter på en vaccine mod Covid-19. Når den kommer, håber vi, at vi igen kan komme tilbage til en normal hverdag, og at vi kan lægge pandemien bag os, som nu har præget vores hverdag over et halvt år.Men normalt tager det mere end 10 år at få udviklet og produceret en vaccine, så hvorfor kan vi nu tro, at vi kan gøre det på et år eller to? Og vil den så være lige så sikker og effektiv, som andre vacciner?Jeg vil i webinaret fortælle kort om, hvad en vaccine er, hvilke metoder der bruges til at udvikle vacciner, og hvor er det, at udviklingen skyder genvej i udviklingen af en vaccine mod Covid-19?Book 30 minutter til at blive klogere på, hvordan du forhåbentlig snart kan komme tilbage til et normalt liv.

Webinaret er gratis, men kræver tilmelding.

Thomas C. Krohn er forfatter og foredragsholder. Han er uddannet neurobiolog med en ph.d.-grad indenfor dyrevelfærd.

I mange år var han forsker og underviser på universitetet, men har i de seneste år arbejder i det private erhvervsliv med medicinsk udstyr.
I 2012 debuterede Thomas C. Krohn som forfatter med en børnebog om ræven Sniff. Senere er det blevet til flere thrillers med det biologiske som omdrejningspunkt.

Dato

02. nov 2020
Expired!

Tidspunkt

19:30 - 20:00