B:A:M Kropsterapi med fokus på både krop og sind hos By Kozma

B:A:M Kropsterapi med fokus på både krop og sind hos By Kozma

Hun smiler helt op i øjnene. Udstråler en ro og et nærvær, som gør at jeg føler mig tryg.
“Hvordan har du det?” spørger hun mig. Først dér får jeg rigtig mærket efter og tårerne springer frem i øjnene på mig. Føler pludselig at der er plads til også at give ked-af-det-heden plads, selvom jeg i min hverdag både er glad for mit arbejde og mit liv.
“Læg dig op på briksen”. Hun klemmer min hånd.

På 1. sal i Egedal Centret ud mod det lille torv mod stationen, hvor der engang lå en kinesisk restaurant, finder du “By Kozma” i lokaler hos Klinik Egedal.

Kristina Kozma er RAB-registreret B:A:M kropsterapeut, som er en terapeutisk behandlingsform, der fokuserer på at afhjælpe smerter og ubehag i kroppen ved hjælp af en kombination af flere forskellige behandlingsteknikker ud fra en holistisk tilgang.

20220706 081152 480x324Et besøg på briksen

Man kommer ikke gennem livet uden sorger og bekymringer. I en alder af 48 år er jeg inde i en periode, hvor spekulationer og store temaer kan have tendens til at fylde.

Jeg engagerer mig til dagligt i en masse spændende aktiviteter og projekter, som giver mig både energi og glæde, men nogle gange kan det blive lidt for meget og jeg får brug for selvomsorg. Mærke efter hvordan jeg egentlig har det.

Derfor bestilte jeg en tid hos By Kozma.

Kristina spurgte hvordan jeg havde det. Et spørgsmål vi stiller hinanden hver eneste dag, og et spørgsmål som ofte giver anledning til en form for autosvar. I dag kunne jeg mærke, at jeg ikke kun var glad. Ikke kun var travl. Også følte sorg og savn. Tungsindighed. Kærlighed. Taknemmelighed. Det hele.

Lyttende ører uden nødvendigvis at modtage meninger, gode råd og formaninger. Et rum hvor jeg ikke skulle være på. Ingen forventninger.

Jeg oplevede, at der hos Kristina både var rum for samtale om det der fylder, hvis jeg ønskede det. Og tavshed.

Jeg blev mødt af en person med et stort nærvær, rummelighed og indsigt. Menneskeklogskab. Den fysiske behandling på briksen skabte en form for kontakt fra mit hoved og til kroppen.

Alt i alt en blanding af flere behandlingsformer, samtale og massage, bindevæv, zoneterapi og jeg blev puffet og trykket på en helt fantastisk behagelig måde.

Jeg gik derfra med en følelse af at have fået renset systemet og luftet ud, fornyet energi og et mere kærligt syn på mig selv. Det at give plads til at mærke efter og passe på mig selv i et fortroligt rum var meget værdifuldt.

Det er ikke sidste gang – og min anbefaling er dybfølt.

En beslutning om forandring

I august 2020 gjorde Kristina op med den hverdag, hun kendte til, og sagde farvel til sin stilling som Customer Service Manager. Hendes beslutning om at skifte karrierevej kom efter længere tids overvejelse og påvirkning fra hendes nærmeste familie. De påpegede hendes manglende positivitet og trivsel i hverdagen, hvilket fik hende til at indse, at det var tid til en ændring.

Kristina har altid drømt om at arbejde med mennesker og gøre en forskel for den enkelte. Hendes interesse for yoga, meditation og selvudvikling har været en drivkraft i hendes liv. Med støtte fra sin kæreste besluttede hun sig for at forfølge sin passion og uddanne sig som Body All Mind (B:A:M) kropsterapeut på Kropsinstituttet i København.

Siden august 2020 har Kristina dedikeret sin hverdag til selvudvikling. Hun har integreret yoga, meditation, lange gåture samt B:A:M træning i sin rutine. Samtidig har hun også fortsat sin tilegnelse af viden inden for kropsterapi, zoneterapi, ernæringsterapi, indre lederskab, fysioterapi, osteopati og yoga gennem træning og undervisning hos eksperter på NOR i Nørrebro.

I perioden fra august 2020 til april 2022 har Kristina studeret anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne dybdegående viden har været yderst relevant i hendes arbejde med klienter og givet hende en forståelse for kroppens kompleksitet og dets naturlige helbredelses- og genopbygningsprocesser. Samtidig har hun fået et indblik i det etablerede behandlersystem i Danmark.

20230606 110750Hvad er B:A:M Kropsterapi?

Har du ondt i nakken og ønsker du et hurtigt knæk og ud af døren, så er By Kozma ikke det rigtige sted.

B:A:M står for “Body And Mind” og afspejler behandlingens holistiske tilgang. Ofte ligger der en underliggende årsag til eksempelvis ryg- og nakkesmerter og når man besøger klinikken vil der også være plads til at tale om ting der fylder.

Her kombinerer man forskellige behandlingsformer, herunder massage, fasciabehandling og zoneterapi. Disse teknikker bruges i kombination for at afhjælpe smerter og spændinger i muskler og bindevæv og forbedre kroppens samlede fysiske og mentale tilstand. Vejrtrækningen er der også fokus på.

Kristina oplever behandlingen som et kraftfuldt og effektivt alternativ til andre behandlingsformer og kan hjælpe til en bedre fysisk og mental tilstand.

Der kan være flere årsager til at besøge klinikken. Nogle kommer for velværet og et rum for selvforkælelse, mens det for andre kan være et trygt sted at trække vejret ind og mærke efter i en hverdag med travlhed og bekymringer.

Nogle kommer grundet fysiske klager, mens andre fortæller om positiv indvirkning på stress- og angstsymptomer.

Du kan læse mere om By Kozma og booke tid på hjemmesiden: https://bykozma.dk

By Kozma Kropsterapi
Egedal Centret 91 C (Parkering G)
3660 Stenløse

By Kozma Kropsterapi er RAB-registreret.

Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside står: “RAB er en frivillig registreringsordning, som gør det lettere for brugerne af alternativ behandling at undersøge, om en alternativ behandler fx har en grundlæggende uddannelse og overholder krav til god klinisk praksis. En behandler, som bliver registreret efter ordningen, har ret til at kalde sig registreret alternativ behandler (RAB), når vedkommende opfylder visse minimumskrav. Kravene er fastsat af den forening, som den alternative behandler er registreret i.”

20230928 114059

20230606 110836

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…