Besøg hos Allure by Julie Thorsen i Egedal Centret

Besøg hos Allure by Julie Thorsen i Egedal Centret

Med årene bliver det altså lidt mere trist at støde ind i sit eget spejlbillede – især om morgenen inden ansigtet er faldet i de rette folder. Sådan er det i hvert fald herhjemme. Hun ser sgu noget mere bister ud, hende der kigger på mig i spejlet.

Sådan behøver det slet ikke være! Det fik jeg øjnene op for, da jeg besøgte Julie Thorsen fra skønhedsklinikken Allure i Egedal Centret. Hun er ekspert i vipper og bryn, og hun kan trylle!

Jeg vil gerne blive lidt klogere på det, som i løbet af de seneste år er blevet utrolig populært. At få forlænget sine vipper og formet sine bryn. Det er helt nyt land for mig, og jeg har derfor inviteret mig selv på besøg i klinikken Allure By Julie Thorsen.

Jeg bliver modtaget med åbne arme, og Julie byder mig velkommen i klinikken. Et stort og lækkert lokale med en indbydende og flot indretning. Og Julie – hun har en rigtig sød personlighed, og man føler sig godt tilpas i hendes selskab.

En god start

Klinikken åbnede i Egedal Centret den 13. juli 2020 og fik en rigtig god start, på trods af at det var lige oven på Corona.

Julie laver vipper og bryn på Egedals kvinder og mænd – og hun er ovenikøbet så dygtig til sit arbejde, at lokalerne er prydet med et hav af diplomer, medaljer og pokaler fra konkurrencer og mesterskaber – og det er også takket være dem, at hun valgte at gå fuldtid med sin passion.

Talentfuld

Da Julie begyndte at gå til konkurrencer i vippeteknik, var hun slet ikke klar over at hun havde et særligt talent.

Hun har altid været glad for at hygge sig med håndarbejde og perler. Havde en god tålmodighed, og kunne godt lide koncentrationen og at bruge sin finmotorik.

Julie er meget detaljeorienteret og systematisk, og det bruger hun i sit arbejde.

Ved konkurrencerne fik Julie stor ros fra dommerne. De var imponerede over, at hun på meget kort tid i branchen formåede, at trække den ene medalje hjem efter den anden.

Af titler kan bl.a. fremhæves: Danmarksmester i “Classic Lashes Pro 2020”, 2. plads ved DM i Lash Lift, 2. plads ved VM i Amsterdam 2018, hvor hun også blev tildelt “Dommerens Favorit”-pokal”, 1. plads i Classic Lashes Master, samt titlen “Lash artist of the year 2018”.

Fokus på kvalitetsprodukter, sikkerhed og rådgivning

Julie fortæller, at mange mennesker ikke tænker på, hvor vigtigt produkterne og sikkerheden er i hendes fag.

Mange unge piger sidder selv og fifler med vipper derhjemme, og har måske købt nogle produkter over nettet fra Kina, som de laver dem med – De er ikke klar over hvad produkterne de har købt indeholder, og det er altså at udfordre skæbnen, når de bruger kemikalier og lim på huden og så tæt på øjet.

Hun møder også kunder i klinikken, som har fået lavet fejlbehandlinger og vipper i en længde, som kundens egne vipper slet ikke har kunnet holde til, så de er faldet af eller er begyndt at vokse i andre retninger.

I klinik Allure finder man udelukkende kvalitetsprodukter, og Julie har sat sig grundigt ind i hvad de indeholder. Alle produkter er dokumenterede og godkendte. Gennem sin uddannelse har hun fuld styr på håndtering, og hun kan også vurdere hvilken behandling, der passer til kundens egne øjne og vipper. Hvis kunden ønsker en stor forandring og meget længere vipper end udgangspunktet er det noget man kan arbejde hen imod gennem flere behandlinger.

Singlelashes – Spar tid om morgenen, ved at få sat vipper på.

Spar tid foran spejlet og vær smuk hele tiden

Det her med at få behandlinger på en skønhedsklinik behøver ikke at være ensbetydende med at man er helt vildt forfængelig.

Jeg får en snak med Julie, om hvorfor hun selv fik øjnene op for det at få lavet vipper.

Julie fortæller, at hun selv har fået det lavet i flere år. Hun elsker at hun ikke behøver at bruge tid på makeup, og at hun ikke ser træt ud om morgenen. “Når man er småbørnsfamilie, så er tiden til at stå og ordne sig ikke altid eksisterende. Det er et par år, hvor søvn er en mangelvare og man konstant går rundt og er træt” fortæller hun. “Derfor er det bare rigtig skønt at vide, at man faktisk er pæn og ikke ligner en hængt kat, uanset hvor træt man i virkeligheden er”, griner hun.

Jeg tænker selv på hvor rart det ville være at slippe for at stå hver morgen med mascara og farve af mine bryn. Det er ikke hver dag jeg er lige præcis i mit makeup-arbejde – og det ville godt nok være fantastisk bare at være skøn at se på fra morgenstunden 😀 Jeg kunne sagtens se mig selv blive behandlet af Julies kyndige hænder.

Jeg takker for et spændende besøg. Julie har åbnet mine øjne for, at det absolut også kunne være noget for sådan en som mig 🙂

Vil du vide mere, så kan jeg anbefale at tage et kig på Julies Facebook-side. Her kan du også få forklaring om de forskellige behandlinger: https://www.facebook.com/allurebyjuliethorsen/

Se masser af flotte billeder på Instagram: Allure_jt

Allure by Julie Thorsen
Egedal Centret 44 B 1 Sal.
3660 Stenløse
Tlf. 60 43 62 69

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…