Som at svæve ud af døren på fine fusser

Som at svæve ud af døren på fine fusser

“Skulle du ikke få en professionel til at kigge på de fødder?” Fornøjelsen er helt klart på min side, når jeg engang imellem om aftenen stikker fødderne hen til Henrik med ordene “Du tager bare strømperne af, hvis du har lyst :-)”

Og så sidder jeg helt saligt, mens mine fødder bliver smurt ind i creme og vi ser fjernsyn. Det er altså opskriften på alletiders aften, hvis man spørger mig! Men min mand ville åbenbart gerne slippe for vores “hyggestund”.

I virkeligheden er jeg lidt blufærdig og ved ikke om jeg vil kunne lide, at lade en anden ordne mine fødder. Altså sådan noget med at høvle hård hud og klippe negle og kigge nærmere på dem. Men når Henrik insisterer, så må jeg vist forsøge mig.

Jeg har derfor for nogle dage siden bestilt en tid hos Michele Pedersen i Klinik for Fodterapi i Ølstykke Stationsby, og i dag er dagen! Min tid er midt på dagen, så inden jeg tager afsted, vasker jeg lige mine fødder.

Af med neglelakken

I klinikken bliver jeg mødt af Michele. Hun er rigtig sød og jeg bliver vist ind i stolen.

Da jeg tager strømperne af, går det op for mig at jeg glemte at fjerne min neglelak. Det skal man ellers, men Michele har acetone, som hun lynhurtigt bruger til at fjerne den. Hun fortæller, at nogle lakker, f.eks. “Shell-lack” er svær at få af. Derfor skal kunderne have fjernet neglelakken hjemmefra – tiden skal bruges på selve behandlingen 🙂 Samtidig er det at kunne se neglen og vurdere føddernes tilstand en vigtig del af fodterapeutens arbejde.

Michele går i gang med mine fødder. Hun kigger og vurderer dem til en start.

Herefter går hun i gang med at klippe neglene omhyggeligt. Jeg skal lige vurdere om jeg vil have klippet dem endnu kortere eller om de er passende for mig. Det er de.

Hun bruger en skalpel og fjerner med sikker hånd den hårde hud. Det gør ikke ondt og er ikke ubehageligt.

Michele er meget rolig, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i hendes selskab.

Du kan både sidde helt stille og bare nyde behandlingen uden snak, men hun er også nem at tale med  – og den måde hun ordner fødderne på er helt som man kunne ønske sig. Ikke så forsigtigt at det kilder. Det føles bare rart. Og når jeg engang imellem følger med i hvad hun laver, kan jeg se hvor fine mine fødder bliver!

Så er det tid til at fødderne skal slibes og pudses! Hun bruger en maskine, der kilder en smule til en start, men man vænner sig hurtigt til fornemmelsen.

Klinikken

Jeg spørger ind til Michele og hendes klinik.

Hun åbnede sin egen klinik lige da hun blev færdig med uddannelsen som fodterapeut i 2006. Hun vidste, at hun gerne ville være selvstændig og havde i forvejen sparet penge op.

Hun har ikke fortrudt på noget tidspunkt. Hun elsker sit arbejde og de mangeartede opgaver, og er meget glad for de mange søde kunder – både faste og nye. Hun holder af at være selvstændig.

I dagligdagen møder hun mange typer af mennesker. Både idrætsudøveren, der skal have vejledning og taget mål til specialtilpassede fodindlæg, de der nyder en fodbehandling for forkælelse og velvære, folk med problemer med deres fødder, som skal rådgives og behandles, ældre der har skavanker og som også nyder nærværet og omsorgen og diabetespatienter.

Fødderne har en stor betydning for hvordan du går og har det. De er kroppens fundament. Derfor er det vigtigt at passe på dem, smiler Michele.

Glade fødder er godt!

Kvalitetssikring og akkreditering

Michele fortæller, at klinikken fornyligt er blevet akkrediteret, hvilket betyder at Sundhedsstyrelsen har gennemgået alle klinikkens procedurer og givet dem et kvalitetsstempel. Alt fra journalføring, sterilisation af instrumenter, rengøring, håndhygiejne m.m.

Det har været en lang proces, men hun er meget stolt over nu at have fået det ultimative kvalitetsstempel, som en fodterapiklinik kan få af Sundhedsstyrelsen.

Som at svæve

Michele slutter af med at smøre mine fødder ind i creme. De er simpelthen blevet som nye! Så fine og uden den mindste hårde eller tørre hud.

Da jeg træder ned fra stolen føles det som at gå på den blødeste vat. Jeg takker for den fantastiske behandling. Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer i stolen hos Michele.

Jeg svæver ud af klinikken på de fineste og blødeste fødder, og jeg har på ingen måde fortrudt at jeg fik en professionel til at kigge på dem!

Trænger dine fødder også til forkælelse, så kan jeg på det varmeste anbefale at bestille en tid i Klinik for Fodterapi i Ølstykke Stationsby.

Du kan læse mere om klinikken og bestille tid online på hjemmesiden: http://www.mp-fodterapi.dk/

Klinik for fodterapi
Rådhus Alle 12
3650 Ølstykke
Telefon 4717 3233 / 2616 3833

 

Sponsoreret indhold – Klinik for Fodterapi er annoncør på Vores Egedal. 

 

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…