Bestil nytårsmenuen lokalt – Få overblikket her!

Bestil nytårsmenuen lokalt – Få overblikket her!

Nytåret venter forude – med lækker mad og godt at drikke, hvad enten I er mange eller få. Hvorfor ikke bestille maden udefra?

Støt vores lokale spisesteder og cateringfirmaer. De har masser af gode  forslag til nytårsaftens menu.

Vi har samlet de mange tilbud, så du kan få overblikket her:

Cafe Egedal (Stenløse)
Café Egedal er klar med deres takeaway-menu.

Catering4U (Ølstykke)
Igen i år er Catering4u klar med nytårsmenu til både voksne og børn.
Afhentning den 31. december mellem 14 og 16 på Tinghøjvej 5, 3650 Ølstykke.
Nytårsmenu voksen:
Snack: Sprødt rugbrød m. laksemousse, friteret kroket m. konfiteret and, persille
Forret: Sød chilimarineret tigerrejer, rejer, hjertesalat, citronmayonaise, syltet tomat, grillet agurk, jordskokchips, porreaske.
Hovedret: Oksemørbrad med gulerodspuré, stegte rosenkål/svampe, lynsyltet farvet gulerødder, smør-/rosmarinkartofler, rødvinssauce.
Dessert: Mazarinkage med chokoladeganache, saltet karamel, friske bær, vanilleparfait, sprød nøddetwil.
Pris: 400 kr. pr. kuvert. Ingen mindstebestilling.
Alt anrettes i engangsemballage. Der medfølger en detaljeret vejledning til anretning og opvarmning. Maden hentes den 31. december mellem kl. 14 og 16 på Tinghøjvej 5, 3650 Ølstykke. Sidste bestillingsdag er den 27. december.

Mike Hyldahl Maach (Ølstykke) – UDSOLGT!
Aflyste selskaber gør at Mike nu tilbyder sin mest solgte nytårsmenu. Levering gratis i Egedal.
Super nem at anrette og kræver minimum af tid i køkkenet. Kødet kommer sous vide og skal kun steges af.
Mike laver link til en kort video, så man kan se hvordan maden anrettes retterne. Menuen fås også som vegetarisk.

MORE (Ølstykke)
Antipasti – Kalvesteg m. kartoffelkager & Polenta & Torta al cioccolato e Tiramisu con crema al mascarpone
MORE Nytårs menu i år ser således ud:
5 stk Antipasti:
– Salmone con crema al limone (røget laks m/citroncreme)
– Rotolo pancetta, formaggio & zucchine (bacon, ost & zuccini rulle)
– Gamberoni con purea di mele (kæmpe rejer med æblepuré)
– Mezzelune con Burrata (indbagt Burrata)
– Bruschetta (tomater, ruccola & Trentingrana)
Hovedret:
Arrosto di vitello con torta di patate & tortino di polenta e formaggio fuso
(Kalvesteg m/ovnbagte kartoffelkager & polenta med smeltet ost)
Dessert:
– Torta al cioccolato e Tiramisu con crema al mascarpone
Dkr 350,- pr person (min. 2 pers.)
For bestilling – skriv på 52764546 senest 28. dec. (Afhentning kl 14.-17.00)

Følg med på Facebook: MORE

No. 12 Café & Tapas (Ganløse)
Laks – Tournedos – Chokoladekage med parfait
I samarbejde med en god kokkehue af huset byder No. 12 Café & Tapas på følgende 3 retters Nytårsmenu.
Det bliver ikke nemmere. Du skal blot lune, anrette og servere retterne.
Forret: Varmt røget laks med krydderurter, hertil chili marinerede krebsehaler og citrus.
Hovedret: Tournedos af oksemørbrad med årstidens grøntsager, bagt med rosmarin og honning, hertil kartoffeltårn og svampe sauce.
Dessert: Chokoladekage med kokos parfait vanille marinerede bær.
Pris pr. person Kr. 359,- (min. 2. pers.)
Nytårsmenuen kan kun bestilles på tlf. 42 50 12 27. Bestilles senest 28. December og afhentes 31. December mellem kl. 10-14, du modtager dit afhentningstidspunkt ved bestilling. Begrænset antal.
Følg med på Facebook: No 12 Café & Tapas