Billetter revet væk på 24 timer: LUK RØVEN KÆLLING

Billetter revet væk på 24 timer: LUK RØVEN KÆLLING

Støt lokalt – bryd et vigtigt tabu – og saml ind til et godt formål.
Tre temaer som rangerer højt på vores samfunds dagsorden i øjeblikket. Og når man kan gøre alle tingene på én gang, så kan man da roligt sige, at der er slået tre fluer med ét smæk. Win-win-win!

“LUK RØVEN KÆLLING” – Måske ikke den mest socialt acceptable icebreaker, men det er man bare ikke selv herre over, når man lever med tourette. Stine Sara og Kennie har den del af tourette, som hedder koprolali. Det betyder, at de ofte siger upassende ord og sætninger. Det kan være en kæmpe udfordring i dagligdagen, men de har begge lært at acceptere og leve med touretten.

Derfor er overskriften nu titlen på et foredrag, som Stine Sara og Kennie holder sammen med deres gode veninde og manager Maria. Målet er at fortælle om livet med tourette – og om hvordan man generelt set får vendt udfordringer til noget positivt. Det bliver ærligt, vedkommende og med garanti morsomt.

Det så en af initiativtagerne bag Børns Tanter en tilfældig onsdag aften på Instagram – og det gav hende en ide. ”Da jeg så opslaget tænkte jeg, at det ved jeg ikke selv nok omkring og måske er der andre der har det på samme måde. Jeg kunne hjælpe dem med at udbrede deres viden og de kunne hjælpe os hos Børns Tanter med at samle penge ind til Børnetelefonen.” fortæller Carina Buurskov Kristensen.

Og det skulle vise sig, at der ikke blev ret langt fra tanke til handling.

”Vi er glade for at være med til at støtte et godt formål og samtidig bryde et vigtigt tabu.” udtaler Maria Beeken fra Tic Talk Management og fortsætter ”Særligt at børn og unge som har det svært kan få hjælp, er noget der ligger vores hjerter nært. Derfor skulle vi ikke tænke længe over lave dette arrangement i samarbejde med Børns Tanter”.

Børns tanter stod nu med et arrangement, men uden lokation, så der skulle tænkes hurtigt og ud af boksen. Det fik Carina til at køre til Ganløse Kro og tage en snak med kroejer Kenneth Funch Molander. ”Det tog egentlig ikke ret mange minutter, at beslutte mig. Naturligvis vil vi støtte op omkring det gode formål og samtidig være med til at udbrede viden om et vigtigt emne. Vi glæder os til en rigtig god aften” siger Kenneth Funch Molander.

Det hele løber af stablen onsdag den 21. juli 2021, og på trods af at det er midt i ferien blev billetterne revet væk på 24 timer. Der gik dermed blot 48 timer fra idé til udsolgt.

Billetterne blev solgt via Billetnet. Det er stadig muligt at skrive sig på venteliste:
https://billetto.dk/e/forpremiere-luk-roven-kaelling-billetter-551330?fbclid=IwAR0ng9L7OmXuAe8TI9Sh1eeqjL14-XuKtSuCktUJ-8QuanI4mBW50MYAXxk

Børns Tanter er en forening, som samler ind til fordel for Børnetelefonen.

De gør det bl.a. ved at sælge karklude der af frivillige er strikket og hæklet med kærlighed og ved at arrangere forskellige events i lokalsamfundet. Bl.a. har tidligere været afholdt et succesfuldt bankoarrangement. 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden