Bliv frivillig besøgsven for demensramte familier i Egedal

Bliv frivillig besøgsven for demensramte familier i Egedal

Besøgsnetværket er et samarbejde mellem Røde Kors og Alzheimerforeningens lokalafdelinger i Egedal samt Egedal Kommune med henblik på at hverve frivillige aktive Demensvenner til besøgsvenskaber med demensramte familier i kommunen.

Demens er en opslidende sygdom for både den syge og de pårørende, og det er kun blevet forstærket under Corona-epidemien, hvor plejecentrene lukkede for besøg, og dagtilbuddene til hjemmeboende blev begrænset til et minimum.

Du besøger en demensramt familie, og dit besøg vil altid være et velkomment afbræk i en ofte ensformig hverdag.
Ved besøgene hygger I jer sammen om aktiviteter, der er til glæde for begge parter. Det kan være en spadseretur, en cykeltur, en tur i biografen eller måske et besøg på et museum. Det kan selvfølgelig også være en hyggelig snak over en kop kaffe, men det er noget I selv aftaler.

Har du tid og lyst til at gøre en indsats for en demensramt familie, så meld dig til Besøgsnetværket, eller tag en rask beslutning om en samtale med vores aktivitetsleder allerede i dag, så får du en større viden om, hvad Besøgsnetværket kan give både dig og den demensramte familie.

Alle frivillige i Besøgsnetværket klædes på til rollen med et 3-timers kursus, som kommunen afholder.

Kontakt Aktivitetsleder Lene Herskind
på tlf. 2986 0856 eller e-mail: lenher@rodekors.dk

 

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden