Bliv frivillig leder i indsatsen for voldsudsatte

Røde Kors Egedal starter netværk for voldsudsatte kvinder.

Vi søger derfor to aktivitetsledere der i et samarbejde skal lede vores en-til-en-støtte og fællesaktiviteter for voldsudsatte kvinder i vores kommende Qnet.

Vil du være med til at sætte retningen?           

Lidt om Qnet
I Qnet bliver frivillige matchet med en voldsramt kvinde og støtter hende og hendes evt. børn fx gennem samtale, praktisk hjælp, følgeskab til kommunen, en tur på café mm. Den frivillige besøger kvinden ca. en gang om ugen i et par timer. Herud over har vi fællesaktiviteter for alle kvinder, børn og frivillige.

Din rolle som aktivitetsleder
Som frivillig leder i Qnet er du med til at udvikle aktiviteten og står for matchning mellem kvinderne og de frivillige. Desuden er du kontaktperson mellem frivillige, samarbejdspartnere og Røde Kors’ landskontor. Du er også med til at koordinere og afholde fællesaktiviteter, sammen med de øvrige frivillige. I er i alt to aktivitetsledere, der deler opgaverne mellem jer, og I bliver del af en aktiv, veletableret og hyggelig Røde Kors afdeling.

Vi tilbyder:

  • Et frivilligjob, der gør en forskel
  • Ansvar og indflydelse
  • Personlig og faglig udvikling
  • Kurser og temadage
  • Sparring og supervision

Vi forventer at du har lyst til og evner for ledelse, er rummelig og robust, kan afsætte omkring 3-5 timer om ugen, er minimum 25 år.

Kontakt os gerne inden den 10. september på anne.mette.rathsack@godmail.dk  eller tlf 2977 0392.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdet i Røde Kors er frivilligt og ulønnet.