Børnefamilie-event: Smag på naturen – Vild middag i naturparken

Børnefamilie-event: Smag på naturen – Vild middag i naturparken

Tag familien med på sanketur ved Buresø og smag lækre små retter ved det knitrende bål.

Naturparken Mølleåen inviterer til Vild Middag ved Buresø på lørdag den 12. juni – for hele familien. Tilmelding nødvendig

Man behøver ikke at tage på fin restaurant for at få en vild smagsoplevelse, når du kan komme til Vild Middag i den skønneste natur.

Sammen leder vi efter vilde spiselige urter, som vi bruger til at tilberede en masse lette og lækre små retter over bål og trangia. Vi slutter af med at spise de vilde retter rundt om det knitrende bål.

På turen bliver de voksne inspireret til at bruge den lokale natur i køkkenet, og børnene får pirret deres nysgerrighed ved at bruge sanserne til at se, lugte, føle og smage på naturen.

Den Vilde Middag er arrangeret af Naturpark Mølleåen, og I vil blive guidet trygt igennem sanketur og madtryllerier af Egedal Kommunes Naturvejleder Mette Blæsbjerg, naturformidler Lise M. Kristiansen og naturvejleder Lenette Schunck.

Vild Mad er en del af projektet Vores Natur. Bag Vild Mad er organisationerne VILD MAD, Praktisk Økologi, Danmarks Jægerforbund, Statens Naturhistoriske Museum og Cykling uden alder. Vores Natur er et samarbejde mellem DR, Danske Naturhistoriske Museer, Friluftsrådet og Naturstyrelsen. Projektet er støtte af Nordea-fonden, 15. Juni Fonden og Aage V. Jensen Naturfond.

Tilmeld dig her. Det koster kun 25 kr.
Link: https://voresnatur.nu/aktivitet/vild-middag-isaer-boernefamilier

Arrangør: Naturpark Mølleåen.
Dato og tidspunkt: 12. juni kl. 15:30 til 19:00.