Børnekonkurrence: Lav insekthoteller til haven og vind seje præmier

Børnekonkurrence: Lav insekthoteller til haven og vind seje præmier

Coronatiden sætter mange forældre på en opgave. For der skal nogle gange graves dybt i idébanken for at finde på gode aktiviteter. Egedal Kommune har lavet en konkurrence, som har flere vindere. Her er det nemlig også naturen, som får del i “gevinsten”.

Lav seje insekthoteller og andet vildt sjovt i haven! 

Der er så mange gode og sjove ting, man kan lave i naturen, også selvom det er koldt udenfor. Du kan f.eks. lave insekthoteller, hvor du selv kan være med til at bestemme, hvilke spændende insekter der skal bo på dit hotel. Byg det af ting du kan finde i haven, skoven eller langs vores stier – og se hvem der flytter ind.

Det er vildt sjovt at holde øje med alle de spændende dyr der bor i hotellet, og samtidig kan du være med til at hjælpe alle de insekter, der i dag mangler levesteder.

Et insekthotel kan se ud på rigtig mange forskellige måder – faktisk er det kun din fantasi der sætter grænser! Men du skal tænke lidt over hvordan du gør, for at dyrene flytter ind. Vær med i konkurrencen og se nedenfor hvordan man kan bygge hoteller til forskellige slags insekter og smådyr.

Sådan er du med i konkurrencen:
Dokumentér dit insekthotel i foto eller med video, og upload din video eller et par billeder i kommentarfeltet på Egedal Kommunes Facebook opslag omhandlende konkurrencen og skriv #VildebørniEgedal, eller upload på din Instagram og skriv #VildebørniEgedal.

Dine billeder/video skal være uploadet senest d. 31. marts 2021. Udover billedet må du også meget gerne skrive/fortælle lidt om dit hotel – f.eks. hvem der har bygget det, hvad det er lavet af, og måske hvilke dyr du rigtig gerne vil se i dit hotel.

Du skal bo i Egedal Kommune og må højest være fyldt 13 år for at deltage i konkurrencen – men du må gerne få masser af hjælp fra dine forældre, bedsteforældre eller venner til at bygge hotellet.

Vinderne får direkte besked.

Konkurrencens dommerkomité består af:
Borgmester, Karsten Søndergaard
Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Bo Vesth
Naturmedarbejder, Rikke Storm-Ringström
Naturvejleder, Mette Blæsbjerg

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…