Børns Tanter nedbryder tabuer og står igen bag foredrag på Ganløse Kro.

Børns Tanter nedbryder tabuer og står igen bag foredrag på Ganløse Kro.

Børns Tanter har i samarbejde med Chatterbox Management og Ganløse Kro arrangeret endnu et foredrag på Ganløse Kro. Overskuddet giver Børns Tanter igen videre til Børnetelefonen hos Børns Vilkår.

Arrangementet finder sted søndag den 24. april 2022 kl. 14.

“LUK RØVEN KÆLLING” var titlen på sidste års foredrag, der med en kærlig og humoristisk vinkel satte fokus på sygdommen Tourette og var arrangeret af Børns Tanter på Ganløse Kro. Nu er det igen tid til et foredrag med noget på hjertet.

Ligesom sidst handler foredraget om Tourette, men denne gang også om mange andre ting. Børns Tanter håber på igen at kunne være med til at nedbryde tabuer og støtte op lokalt, imens de samler penge ind til et godt formål.

Foredraget, der har premiere på Ganløse kro, hedder: SOM BRØDRE VI DELE – OPMÆRKSOMHED, HANDICAP, KÆRLIGHED OG DET HELE

Kennie har Tourette og flere andre diagnoser. Mike er hans bror og Maria deres gode veninde. Sammen sætter de nogle afslappede rammer for en snak om hvordan det er, når man er i en søskenderelation hvor den ene bror kræver noget mere opmærksomhed end den anden.

I starten af skoletiden fik Kennie tics og der var flere andre ting ved hans adfærd, som gjorde at der blev sat gang i en langvarig udredning. Da han var 21 år stod han med et stykke papir, flot dekoreret med en masse forskellige diagnoser.

At vokse op med en bror der har flere forskellige diagnoser, giver på mange måder nogle anderledes opvækstbetingelser, og hverdagen bliver ofte en anden, end i familier med neurotypiske børn.

Det er faktisk et vilkår for mange børn – At vokse op i en familie hvor større eller mindre søskende har en kronisk sygdom eller psykisk diagnose. Og selvom diagnoserne kan være meget forskellige, så giver de som oftest lignende udfordringer og problematikker for de ”raske søskende” – Nemlig at de kan blive skyggebørn.

Kennie & Mike er begge fantastisk jordnære formidlere og deres historie er vedkommende og relaterbar for rigtig mange unge mennesker med et bredt spektrum af problemer og lige så meget for dem der står dem nær.

Du bliver klogere på søskenderelationer, Tourette og flere af de diagnoser der kan følge med. Og går med garanti fra foredraget varm om hjertet og med et smil på læben.

Carina Buurskov

Billetterne er sat til salg fra i dag hos Billetto.

“Det er så vigtigt, at sætte fokus på at vi er forskellige og at det er helt i orden. Det hjælper de modige brødre med og så er det jo bare fuldstændig fantastisk at Maria fra Chatterbox Management og Jan og Kenneth fra Ganløse Kro vil være med til at støtte os og vores arbejde” siger Carina Buurskov Kristensen, der sammen med sin svigerinde har skabt og driver Børns Tanter. Sammen håber de på lige så meget interesse og opbakning som deres sidste arrangement fik.

Billetpris: 130 kr.

Billetter kan bestilles her:
https://billetto.dk/e/premiere-som-brodre-vi-dele-billetter-601157

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…