Borgere inviteres til stormøde i Stenløse Kulturhus

Borgere inviteres til stormøde i Stenløse Kulturhus
Interesserede borgere i Egedal opfordres til at deltage i planlægningen af Stenløse Kulturhus’ aktiviteter, så huset kommer til at sprudle af liv og glæde, når det åbner i løbet af 2015.
Brugerråd skal planlægge Kulturhusets aktiviteter
Den 20. januar klokken 17 – 21 inviteres alle interesserede borgere i Egedal Kommune til stormøde om det nye Stenløse Kulturhus. På mødet præsenteres den politiske rammeplan for Kulturhuset, og alle fremmødte vil få mulighed for at byde ind med aktiviteter, som skal skabe indhold og tilbud til husets kommende brugere.
Udover en præsentation af de politiske og fysiske rammer vil stormødet nedsætte Kulturhusets første Brugerråd. Brugerrådsmødet er det første af sin slags og vil blive afholdt kvartalsvis.
”Brugerrådet får en helt central rolle i den daglige planlægning af kulturhusets aktiviteter. Det skal ske i samarbejde med en række engagerede aktører som biblioteket, lokale ildsjæle, foreningslivet, musik- og ungdomsskoler, sociale iværksættere – ja, alle, der vil være med til at skabe kultur, kreativitet og mangfoldighed i et spændende kulturhus” fortæller formanden for Kultur- og erhvervsudvalget Jens Jørgen Nygaard.
Mindre aktivitetsgrupper skal skabe liv i huset
I løbet af mødet nedsættes en række mindre aktivitetsgrupper, som kommer til at sætte deres præg på livet og dagligdagen i huset. Det kan for eksempel være aktivitetsgrupper der planlægger koncerter, laver kunstudstillinger, afholder kagekonkurrencer eller bygger skulpturer ud af genbrugsmaterialer og meget mere.
En aktivitetsgruppe har en livscyklus på 4 måneder, men brugerne kan vælge at forlænge deres arbejde på et nyt Brugerrådsmøde, hvis de ønsker det.
Tid og sted
Den 20. januar 2015 på Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse, klokken 17.00 til 21.00.
Kontakt
Yderligere info fås hos Fritidskonsulent Susanne Mosbæk på telefon 7259 7601 og mail susanne.mosbaaek@egekom.dk eller Frivillighedskoordinator Nadia Eriksen på telefon 7259 6909 og nadia.eriksen@egekom.dk.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…