Borgerne og foreningslivet inviteres til workshop om udnyttelse af faciliteter

Borgerne og foreningslivet inviteres til workshop om udnyttelse af faciliteter

Hvordan bruger vi de mange kvadratmeter kommunen har i dag, og hvordan kan vi sammen sikre, at de udvikles og anvendes endnu mere. Det er fokus for Egedal Kommunes aktuelle analyse af kommunens faciliteter.

På tre workshops vil borgere og foreninger blive præsenteret for en analyse af, hvordan haller, spejderhytter, kulturhuse og sportsbaner mm bruges i dag – og sammen skal vi finde ud af, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Analyse og workshops skal munde ud i en ny udviklingsplan.

Kig i krystalkuglen

Foreninger i Egedal Kommune deles i dag om 30 idrætsfaciliteter, 9 spejderhytter og 8 kulturhuse.
– Vi skal kigge på, hvordan vi sammen bruger vores faciliteter. Er der ydretimer, der kan bruges bedre? Er der kvadratmetre, der kan udvikles, så de passer til fleres behov? Derudover skal vi også kigge i krystalkuglen. For der er nye tendenser i vores måde at være aktive på. Og det skal vi have med i vores udviklingsplan, så  vi får de anlæg, som kommunens børn, unge, voksne og ældre har brug for i en god og aktiv hverdag, siger Charlotte Haagendrup, der er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, og som nu inviterer til workshops.
Det er en del af Egedal Kommunes vision, at så mange borgere som muligt kan have en aktiv hverdag med fællesskab og bevægelse. Faciliteter, der inspirerer til motion og bevægelse, er godt for den enkelte borger, for foreningslivet, og så er det også med til at fastholde Egedal Kommunes høje placering i forhold til borgernes sundhed (senest blev Egedal Kommune placeret i top 10 blandt landets 98 kommuner).

Alle skal repræsenteres

Det er vigtigt, at så bredt et udsnit af kommunens foreninger og kultur- og idrætsudøvere som muligt er repræsenteret. Derfor inviteres alle foreninger (pr. mail) til at sende én repræsentant, der kan deltage i alle tre workshops. Der er også plads til interesserede borgere, der på samme vis skal tilmelde sig alle tre workshops. I løbet af de tre workshops, der afholdes i juni, august og oktober, er der plads til videndeling samt til at drøfte forskellige scenarier og nye ideer. Det hele samles sammen i en udviklingsplan, der efterfølgende sendes til politisk behandling.
Workshop afholdes online eller som fysiske møder afhængig af retningslinjerne for forsamlinger på det pågældende tidpunkt. Tilmeldte deltagere vil få besked.

Samarbejde:

Workshops afholdes af Egedal Kommune i samarbejde med konsulentvirksomheden Keingart: http://keingart.com/, der har igennem de seneste 12 år har specialiseret sig i udvikling og nytænkning af kultur- og fritidsfaciliteter og er valgt på grund af deres ekspertise i forhold til optimeret og moderne anvendelse af faciliteter, store kendskab til udviklingen af danskernes kultur- og fritidsvaner samt bred erfaring med samarbejde og involvering af kultur- og fritidsbrugere.

Du kan se mere om workshop og tilmelding på kommunens hjemmeside

Tilmeldingsfrist den 8. juni.
Spørgsmål til arrangementet kan sendes til Mette Seligmann: mette.seligmann@egekom.dk

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…