Borgmester i praktik i Egedal Centret

Borgmester i praktik i Egedal Centret

Fredag var det muligt at se borgmester Vicky Holst Rasmussen i en anden rolle end vi normalt ser hende i. Hun var nemlig praktikant bag disken i Egedal Centrets forretninger. Butik Charlotte og Centerkiosken Skjold Burne havde fornøjelsen af en ekstra hjælper.

Som borgmester er det vigtigt at kende sin kommune og vide hvad der rører sig. Derfor har Vicky Holst Rasmussen i løbet af sin tid på posten inviteret sig selv i praktik rundt omkring i Egedal.

Hun har bl.a. haft en arbejdsdag på biblioteket, Materielgården, i sundhedsplejen og i fredags var det detailhandlens tur.

Formålet var at suge til sig og få et indblik i butikkernes dagligdag og hvad der rører sig på detailområdet set fra den anden side af disken. Det var også vigtigt, at markere vigtigheden i, at vi som kommune og borgere støtter op om den lokale handel.

Vicky er opvokset i Stenløse og har altid haft sin gang i Egedal Centret. Hun er derfor både kendt som borgmester og som trofast kunde i centrets forretninger. Både Vicky og de forretningsdrivende havde glædet sig til dagen, da hun veloplagt mødte ind fra morgenstunden i Butik Charlotte.

Her begyndte dagen med et indkøbsmøde med en leverandør, hvorefter der blev lagt tøj sammen og hjulpet i butikken frem til middag, hvor turen gik videre til Centerkiosken Skjold Burne.

Dagen bød på masser af gode snakke med både kunder og personale. For Vicky var det dejligt at opleve hvor meget liv, der er i centret allerede fra morgenstunden af. Corona har ændret på handlemønstrene. Flere arbejder hjemme og har fået fleksible arbejdspladser og det kan godt mærkes i centrets butikker.

Det er ikke sidste gang borgmesteren er i praktik i Egedal Centret. Næste gang er det Kvickly og Røde Kors-butikken, der står på programmet, ligesom turen også går til Smørum Centret.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…