Borgmester i praktik i Egedal Centret

Borgmester i praktik i Egedal Centret

Fredag var det muligt at se borgmester Vicky Holst Rasmussen i en anden rolle end vi normalt ser hende i. Hun var nemlig praktikant bag disken i Egedal Centrets forretninger. Butik Charlotte og Centerkiosken Skjold Burne havde fornøjelsen af en ekstra hjælper.

Som borgmester er det vigtigt at kende sin kommune og vide hvad der rører sig. Derfor har Vicky Holst Rasmussen i løbet af sin tid på posten inviteret sig selv i praktik rundt omkring i Egedal.

Hun har bl.a. haft en arbejdsdag på biblioteket, Materielgården, i sundhedsplejen og i fredags var det detailhandlens tur.

Formålet var at suge til sig og få et indblik i butikkernes dagligdag og hvad der rører sig på detailområdet set fra den anden side af disken. Det var også vigtigt, at markere vigtigheden i, at vi som kommune og borgere støtter op om den lokale handel.

Vicky er opvokset i Stenløse og har altid haft sin gang i Egedal Centret. Hun er derfor både kendt som borgmester og som trofast kunde i centrets forretninger. Både Vicky og de forretningsdrivende havde glædet sig til dagen, da hun veloplagt mødte ind fra morgenstunden i Butik Charlotte.

Her begyndte dagen med et indkøbsmøde med en leverandør, hvorefter der blev lagt tøj sammen og hjulpet i butikken frem til middag, hvor turen gik videre til Centerkiosken Skjold Burne.

Dagen bød på masser af gode snakke med både kunder og personale. For Vicky var det dejligt at opleve hvor meget liv, der er i centret allerede fra morgenstunden af. Corona har ændret på handlemønstrene. Flere arbejder hjemme og har fået fleksible arbejdspladser og det kan godt mærkes i centrets butikker.

Det er ikke sidste gang borgmesteren er i praktik i Egedal Centret. Næste gang er det Kvickly og Røde Kors-butikken, der står på programmet, ligesom turen også går til Smørum Centret.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…