Åbner popup-kontor: Mød borgmesteren lokalt

Åbner popup-kontor: Mød borgmesteren lokalt

I løbet af 2020 åbner borgmester Karsten Søndergaard pop-up kontor for en dag ti forskellige steder i Egedals lokalsamfund. Det skal gøre det nemmere for borgerne at komme i dialog med kommunen, der hvor de har deres hverdag.

Den 30. januar mellem kl. 10 og 16.30 åbner det første pop-up kontor på Rytterskolen ved Ganløse Kirke. Her glæder Karsten Søndergaard sig til at byde ganløseborgerne indenfor til en snak.

De mange forskelligartede steder, som tæller bl.a. badebroen ved Buresø, Søsum Aktivitetshus og Værebro Erhvervscenter, giver borgmesteren mulighed for at møde borgerne på deres hjemmebane og ikke kun de traditionelle kommunale steder. Pop-up kontorene i lokalsamfundene veksler mellem større og mindre lokalsamfund og er geografisk spredt over hele kommunen.

”Vi vil med pop-up kontoret forsøge at gøre kommunen mere tilgængelig i hverdagen og give alle mulighed for at byde ind med lige netop det, der optager dem. Det kan virke som en stor ting at skulle helt op på rådhuset, hvis man f.eks. er en travl børnefamilie eller gangbesværet. Med pop-up kontoret håber jeg at få lejlighed til at hilse på rigtig mange egedalborgere og høre deres ideer og tanker om hverdagslivet og at bo i Egedal. Pop-up kontoret holder åbent i hvad der svarer til en arbejdsdag, og vi har planlagt et helt år frem i tiden, sådan at alle forhåbentlig kan finde et lille hul i deres kalender, når jeg kommer forbi i deres nærområde. Og ellers er man selvfølgelig fortsat også altid velkommen til de månedlige kaffemøder på rådhuset,” slutter borgmesteren.

De månedlige kaffemøder på rådhuset kan du finde annonceret i kalenderen på Vores Egedal.