Brætspilsfestival går online

Brætspilsfestival går online

DUI-LEG og VIRKE gennemfører brætspilsfestivalen på trods af COVID-19 situationen

I år har DUI-LEG & Virke været nødt til at tænke i nye baner. Deres 7. brætspilsfestival bliver afholdt lørdag den 30. januar 2021, men pga. COVID-19 situationen kan den ikke afholdes på vanlig vis.

“Normalt plejer vi at samle op mod 200 deltagere til brætspil på en skole i Ølstykke. I år vil vi afvikle den som en online version”, fortæller festivalsansvarlig, Morten Lyager fra Ølstykke.

Foreningen har siden Corona-pandemiens start, afholdt flere mindre brætspilsarrangementer på nettet. Det er på ingen måde det samme som at møde fysisk, men det er nu alligevel meget hyggeligt, og klart bedre end ikke at spille. Der spilles på en hjemmeside, der har mange af de gode brætspil som en virtuel version. Samtidig med der spilles, bliver der hyggesnakket over en videoportal.

Der er også fordele ved at være online. Alle DUI-afdelinger i hele landet kan være med, hvilket betyder, at flere af dem er begyndt at tage brætspil til sig. Nogle af dem er sågar blevet medarrangører af festivalen i år, således at de har fået afdelingerne i København, Lolland, Odder og Struer med.

Morten Lyager håber på rigtig mange deltagere.

Deltager man i DUI´s spillecafe, er det gratis at være med. Her spilles kun for sjov, der er samtidig fokus på den sociale hygge. Ønsker man at deltage i en af deres 4 turneringer, hvor der spilles om præmier, koster det lidt at være med. Her er en præmiesum på over 5.000 kr., plus en masse sponsorgaver.

Kender man ikke brætspillene, er det ikke noget problem. Det er muligt for deltagerne at få hjælp til at komme i gang. De øver de kommende 2 fredage kl. 18-22. Find mere information om, hvordan man deltager på vores hjemmeside www.braetspilsfestival.dk

De gennemfører normalt brætspilsfestivalen over en weekend i uge 4, men online-versionen kører over 2 gange om lørdagen. Første del er kl. 10-16, her er der gang i spillecafeen og de indledende turneringer. Kl. 18-22 afvikles finalerne i turneringerne, og der spilles videre i spillecafeen.

Vil du med?
Tilmeld dig på hjemmesiden:
www.braetspilsfestival.dk

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…