Deltagere fra hele landet fandt vej til årets velbesøgte Brætspilsfestival i Ølstykke

Deltagere fra hele landet fandt vej til årets velbesøgte Brætspilsfestival i Ølstykke

DUI-LEG og VIRKE afholdt i weekenden d.  26. – 28. januar deres Brætspilsfestival, som er blevet en fast og tilbagevendende begivenhed. I år var det 10. gang den blev afholdt. 2 gange har festivalen været afholdt online pga. corona.

Bsf24 (2)

Brætspilsfestivalen havde igen i år deltagere fra hele landet, bl.a. fra Struer, Vendsyssel og Odder, som tog turen til Maglehøjskolen i Ølstykke og brugte weekenden på masser af brætspil og hygge.

Der blev spillet alt fra de tunge strategispil, til de mere lette og familievenlige spil. Lørdag var der “Børnehjørnet” og her var der fokus på børne- og familiespil. Det benyttede en del familier sig af og kiggede forbi festivalen, til et par hyggelige timer.

I spilleområdet kunne man hele weekenden høre latter og mærke den gode stemning. Her kunne man i løbet af lørdagen deltage i forskellige turneringer, hvor vinderen blev præmieret med brætspil. Om aftenen kunne man også være med i forskellige social deduction spil i stil med ”Forræder” på TV2.  Desuden kunne deltagerne også låne masser af brætspil og få hjælp til reglerne. På den måde var der mulighed for at lære helt nye spil at kende meget hurtigt. Flere valgte at udnytte tiden til fulde og tog også natten i brug. Det var derfor en flok meget trætte deltagere, der søndag eftermiddag tog afsked og drog hjem.

Bsf24 (6)

Brætspilsfestivalen havde i løbet af weekenden besøg af af lidt flere deltagere end sidste år. Knap 200 deltagere var med denne weekend – og alle så ud til at more sig!

I år var der indgået aftale med den lokale Café Hverdag, som stod for levering af aftensmad til festivalens deltagere, som havde valgt at tilkøbe mad, hvilket en del havde valgt at gøre.

Arrangørerne glæder sig allerede til næste års festival, som afholdes fast i weekenden i uge 4, det vil sige den 24.-26. januar 2025.

 

Se billeder fra weekenden

Fotograf: Joachim Lærke Lyager

Bsf24 (3) Bsf24 (4) Bsf24 (5) Bsf24 (7)

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…