Brætspilsfestivalen bliver igen i år online

Brætspilsfestivalen bliver igen i år online

Grundet Corona-situationen har DUI-LEG og VIRKE igen i år valgt at afholde deres traditionsrige Brætspilsfestival online. I år foregår Brætspilsfestivalen lørdag den 29. januar.

”Det er ikke lige så hyggeligt som, at mødes fysisk på en skole. Men det er trods alt bedre end en aflysning.” Siger festivalsansvarlig, Morten Lyager fra Ølstykke.

Arrangementet afholdes lørdag den 29. januar. Festivalen starter kl. 10.00 og der spilles indtil der ikke er flere der gider mere. Sidste år var det omkring kl. 22.

Praktisk kommer det til at foregå på Brætspilsfestivalens online mødested, som er en discord kanal (discord.com). Her kan man nemt finde andre at spille med, og selv klikke sig rundt mellem de virtuelle border for at se hvad andre spiller.

Brætspilsdelen forgår primært på hjemmesiden boardgamearena.com. De har et hav af online brætspil, som er enkelt i opsætningen og lige til at gå i gang med. Det er gratis at oprette en profil på begge hjemmesider, skulle man få brug for hjælp har vi frivillige som er klar til at hjælpe.

Spillecafé og turneringer

DUI´s Brætspilsfestival består af 2 dele, en spillecafé hvor man kan komme og gå når man vil. Her melder man sig på vores discord kanal, finder ud af hvad man vil spille og finder så nogen at spille med. Kender man ikke reglerne, har vi også her frivillige som kan hjælpe en godt i gang. Alternativt så er der små videoer til de fleste spil som forklarer spillet og reglerne.

Den anden del af vores festival er vores Brætspilsturneringer, her spilles der om præmier, disse turneringer starter på faste tidspunkter og kræver tilmelding. Læs mere om hvilket spil de har turnering i på hjemmesiden https://braetspilsfestival.dk.

En festival for alle brætspils-elskere

Alle kan være med og man behøves ikke at være medlem af DUI.
Det er helt gratis at deltage i spillecaféen, men det koster lidt hvis man også vil være med i en turnering. *Men alle der deltager i festivalen deltager også automatisk i lodtrækning om brætspil, som er sponseret brætspil til festivalen fra forskellige brætspilsproducenter.

Læs alt om brætspilsfestivalen på hjemmesiden:
https://braetspilsfestival.dk.