Brætspilsfestivalen bliver igen i år online

Brætspilsfestivalen bliver igen i år online

Grundet Corona-situationen har DUI-LEG og VIRKE igen i år valgt at afholde deres traditionsrige Brætspilsfestival online. I år foregår Brætspilsfestivalen lørdag den 29. januar.

”Det er ikke lige så hyggeligt som, at mødes fysisk på en skole. Men det er trods alt bedre end en aflysning.” Siger festivalsansvarlig, Morten Lyager fra Ølstykke.

Arrangementet afholdes lørdag den 29. januar. Festivalen starter kl. 10.00 og der spilles indtil der ikke er flere der gider mere. Sidste år var det omkring kl. 22.

Praktisk kommer det til at foregå på Brætspilsfestivalens online mødested, som er en discord kanal (discord.com). Her kan man nemt finde andre at spille med, og selv klikke sig rundt mellem de virtuelle border for at se hvad andre spiller.

Brætspilsdelen forgår primært på hjemmesiden boardgamearena.com. De har et hav af online brætspil, som er enkelt i opsætningen og lige til at gå i gang med. Det er gratis at oprette en profil på begge hjemmesider, skulle man få brug for hjælp har vi frivillige som er klar til at hjælpe.

Spillecafé og turneringer

DUI´s Brætspilsfestival består af 2 dele, en spillecafé hvor man kan komme og gå når man vil. Her melder man sig på vores discord kanal, finder ud af hvad man vil spille og finder så nogen at spille med. Kender man ikke reglerne, har vi også her frivillige som kan hjælpe en godt i gang. Alternativt så er der små videoer til de fleste spil som forklarer spillet og reglerne.

Den anden del af vores festival er vores Brætspilsturneringer, her spilles der om præmier, disse turneringer starter på faste tidspunkter og kræver tilmelding. Læs mere om hvilket spil de har turnering i på hjemmesiden https://braetspilsfestival.dk.

En festival for alle brætspils-elskere

Alle kan være med og man behøves ikke at være medlem af DUI.
Det er helt gratis at deltage i spillecaféen, men det koster lidt hvis man også vil være med i en turnering. *Men alle der deltager i festivalen deltager også automatisk i lodtrækning om brætspil, som er sponseret brætspil til festivalen fra forskellige brætspilsproducenter.

Læs alt om brætspilsfestivalen på hjemmesiden:
https://braetspilsfestival.dk.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…