Brett’s Diner-Transportable

jytte-brettNår der skal holdes fest, spiller maden oftest en central rolle og kan være helt afgørende for, hvor stor en succes festen bliver.

Brett’s Diner-Transportable blev etableret 1. november 2000 af ægteparret Brett og Jytte, der er henholdsvis faglært kok og smørrebrødsjomfru.

Hos Brett’s Diner-Transportable ved vi, hvor vigtigt det er, at maden til den festlige lejlighed er helt i top, når det kommer til kvaliteten, og at de lækre retter er anrettet indbydende og flot, derfor hjælper vores diner dig med både catering og udbringning af mad ud af huset.

Faktisk er disse to ting grundstenene i vores lille virksomhed, der har over 13 år og et hav af tilfredse kunder på bagen.

Vi er et cateringfirma som tilbyder mad, der smager, og som er tilberedt af gode, friske råvarer. Vi sørger altid for en omhyggelig og dekorativ anretning af maden og anretter udelukkende på porcelænsfade, der er lige til at sætte på bordet sammen med menuskilt til hver ret.

Mad ud af huset til alle festlige lejligheder
Brett’s Diner-Transportable leverer mad ud af huset til alle festlige lejligheder og kan tilbyde alt fra buffeter over tre retters menuer til brunch og smørrebrød samt en catering løsning.

Kontakt Brett’s diner og hør mere om catering løsninger og vores buffeter.

Vi leverer til minimum 10 kuverter og helt op til 500 kuverter på alle buffeter og menuer og tilpasser gerne menuen efter dine personlige ønsker.

Lad dig friste af vores diners store udvalg, som du kan se på vores hjemmeside – du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 14 22 66, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til catering til din store dag. Vi kører bl.a. ud i Storkøbenhavn, Frederikssund, Roskilde og Køge bugt området.

Brett’s Diner-Transportable
Tinghøjvej 5
3650 Ølstykke
Tlf. 26 14 22 66

Hjemmeside: www.brett.dk
Facebook: www.facebook.com/pages/Bretts-Diner-Transportable/228807870589157