Bryg og smag godt øl og lav dejlig mad sammen på Nygård i Ølstykke

Bryg og smag godt øl og lav dejlig mad sammen på Nygård i Ølstykke

På Nygård i Ølstykke skabes rammerne for helt særlige arrangementer med fokus på den gode oplevelse, kvalitet og velsmag. Ølbrygning, madlavning og samvær er på programmet.

Hvad er sjovere og mere opbyggeligt end at lave noget sammen hvor resultatet af anstrengelserne krones med at man sammen nyder resultatet!

Kom her og lav noget sammen. Samarbejd og koordiner i nye omgivelser og på en ny måde, – og kom hjem med ny inspiration og godt humør.

En perfekt fællesaktivitet
Uanset om I er en stor familie, gerne flere generationer, en flok venner eller kolleger så er madlavning og ølbrygning en perfekt fællesaktivitet. Man hygger sig med at lave det hele i mindre grupper der koordinerer på tværs så hele herligheden er tilberedt og kan serveres i rigtig rækkefølge til slut. Vi sørger for menuen og alle råvarerne og inddrager gerne høst af bær, grøntsager eller krydderurter i vores køkkenhave hvis sæson og vejr er til det.

Vi har rigtig gode erfaringer med konceptet, både med grupper af venner og kolleger og har selv lavet masser af familie og vennemiddage på denne måde, – med stor succes hver gang.

Hvordan foregår det?
Vi plejer at starte med velkomst, en smagsprøve på forskellige øl mm og lidt snacks mens vi planlægger og deles op i grupper. Hvis der skal brygges, går brygholdet i gang hurtigst muligt, – vi har forberedt alt og der brygges fra bunden.

Madlavningsholdene koordinerer indbyrdes mht tidsplan mm og skal nogen ud og plukke hindbær og høste urter går vi en tur i haven. Da ølbrygning tager 5-6 timer, er der god tid undervejs til at hygge sig, og mulighed for diverse andre aktiviteter både inde og ude undervejs, – også for bryggerne som ikke har lige travlt hele tiden.

Når maden er tilberedt, serverer og introducerer de forskellige hold retterne, – alt mens brygholdet stadig holder gryden i kog. Vi hjælper naturligvis til undervejs så alle får madro under de enkelte retter, – og i øvrigt er vi forvænt med at alle hjælper alle og at der langt hen ad vejen ryddes op og væk undervejs. Det er meget sjovere når man hjælpes ad.

Når maden er spist og øllet sat til gæring er det tid til at sige tak for idag, – men når øllet skal tappes ca 2 uger senere håber vi at nogle af deltagerne kommer og hjælper til med tapning og tager øllet med hjem så alle kan smage det også.

Du kan læse mere om ølbrygning og madlavning og forslag til skræddersyede events på Nygårds hjemmeside: www.nygaard24.dk

Nygaard
Sperrestrupvej 24
3650 Ølstykke
Emailinfo@besked.com

Læs Nygårds præsentation på Vores Egedal her:
https://voresegedal.dk/sted/nygaard-hesteudlejning-oel-og-madlavning-koedsalg/

Sponsoreret indlæg – Nygård er virksomhedsmedlem på Vores Egedal. 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…