Butik Charlotte: Det skal være en god oplevelse at besøge vores butik

Butik Charlotte: Det skal være en god oplevelse at besøge vores butik

Hvad gør man, når man får hjertebanken og har rigtig svært at gå ind i en tøjbutik? Et godt bud kan være at besøge Tina og Susanne i Butik Charlotte i Egedal Centret, og få dem til at hjælpe dig. Det gjorde jeg!

Jeg har faktisk nærmest altid købt mit tøj på nettet for at undgå den dumme følelse af angst. Jeg ved at vi i Egedal Centret har de allerbedste tøjbutikker, og at der er noget for enhver smag og stil, og oveni butikker der er kendt for deres uovertrufne service. Alligevel er følelsen indeni altoverskyggende.

Men nu gider jeg ikke længere blive ved at lave fejlkøb, som jeg aldrig får returneret, eller at drøne tøjet ned i indkøbsvognen i hast i supermarkedet på grund af min undgåelsesadfærd. Jeg har en alder af ‘et par og 40’ og kan ikke finde ud af at gå ind i en tøjbutik og købe tøj til mig selv uden at få panikangst – det duer altså ikke!

Jeg har lavet en aftale med Tina og Susanne, søstrene som ejer Butik Charlotte i Egedal Centret. En rolig formiddag, hvor der er tid til at snakke.

Alt for tjekket til en utjekket én som mig
Jeg kan mærke det med det samme. Følelsen af at være helt forkert. Den store tøjbutik er bare pissefed. Lækkert og tjekket tøj så langt øjet rækker. De rigtige puder og tilbehør til hjemmet kan du endda også købe. Fede jeans, trøjer, skjorter og kjoler…..ja, de har bare det helt rigtige. Og for mig er det bare helt enormt skræmmende.

For her kommer jeg – totalt utjekket: En halvgammel jakke, bukser der er lidt for tyndslidte i lårene (men som skjules af min kjole) og et par støvler jeg fandt i en rodekasse. Sådan er jeg. Og normalt generer det mig ikke, for jeg er også så meget andet – og bilder mig i hvert fald selv ind, at man faktisk også kommer ret langt med et stort smil og lidt charme 😀

At jeg med årene heller ikke længere er en størrelse 40 gør bare heller ikke tingene nemmere. (Jeg sniger mig faktisk hellere ned i en størrelse 46, og den str. tror jeg slet ikke findes herinde)  Arrrgh, jeg føler mig bare så forkert lige nu!

Rar atmosfære
Jeg bliver mødt af en smilende Susanne, der fortæller at Tina er på posthuset og er lige på trapperne.

I mellemtiden går jeg rundt og kigger i butikken, der overalt byder på lækre nye efterårsvarer. Der er noget for enhver smag og i alle prisklasser kan jeg se – og faktisk også en del fedt tøj i min størrelse og også større, kan jeg overraskende konstatere.

En smart ældre dame kommer ud fra prøverummet og har fundet nogle lækkerier. En stamkunde kan jeg høre. Susanne spørger ind til om hun nyder at være gået på pension. De får en lille snak, mens damen får betalt for sine varer. Stemningen i butikken er faktisk ret god, men jeg kan alligevel mærke min nervøsitet lure.

En anden kunde kommer ind og spørger til nogle trøjer i en størrelse hun ikke kan finde. Susanne tjekker om hun kan skaffe den hjem fra deres butik i Værløse.

Beroligende snak
Tina er tilbage i butikken, og jeg bliver budt på en kop kaffe. Jeg indleder med at fortælle, at jeg meget gerne vil skrive en historie om deres butik til Vores Egedal. Jeg fortæller samtidig om min egen skræk for tøjbutikker, og at jeg har fået en idé om at skrive historien med den indgangsvinkel. Tina og Susanne er med det samme med på min idé. Fortæller at de jævnligt har besøgende i butikken, som har det som jeg. Jeg er slet ikke den eneste!

Tina starter med at sige, at hun dog ville ønske at folk turde sige det på samme måde som jeg. Det kan være svært som ekspedient at få lov at hjælpe én som har det på den måde, hvis ikke man fortæller det. Ofte gemmer man sig bag parader og tillukkethed. Det kender jeg alt til. “Som ekspedient vil vi bare så gerne hjælpe, og nogle gange er det de små ting der kan gøre den store forskel”, fortæller Tina. Det er en hårfin balance at skelne mellem de to typer: Hende der ikke kan lide at spørge om hjælp og føler sig til besvær, og hende der bare bedst kan lide at kigge og prøve selv.

I Butik Charlotte har de flere måder at imødekomme problemstillingen. De har enkelte kunder, som aftaler at komme lige før åbningstid eller efter lukketid og få vejledning og prøve tøjet uden at der er andre kunder i butikken. Andre har det bedre med at prøve tøjet hjemme og komme retur med det der ikke passer, og andre holder af at det er den samme ekspedient, der hjælper og rådgiver. Alt sammen er muligt! “Ofte bliver det bedre med tiden, men vi vil meget gerne gøre alt hvad vi kan for at det er en god og personlig oplevelse at komme hos os”, fortæller søstrene.

De har en ung engelsktalende kvinde, der fast kommer i butikken når Tinas svigerdatter er på arbejde. De taler rigtig godt sammen og der er ikke sprogbarrierer, fordi hun er rigtig god til engelsk.

Søstrene fortæller, at der er mange forskellige typer kunder. Mange kan godt lide at gå og kigge selv, mens andre gerne vil have hjælp og rådgivning. De er altid klar til at møde kunden og kundens behov, og det er uanset om du er på udkig efter et nyt tørklæde eller en hel garderobe 🙂

“Vi elsker at hjælpe, og når man som vi arbejder med tøj og mode hver eneste dag, så har vi masser af gode idéer og erfaringer som vi gerne deler ud af”.

Tøj til alle kvinder – i alle størrelser og aldre.
I butikken finder du tøj til kvinder i alle aldre, størrelser og budgetter. Du finder er bredt udvalg af mærker, og “Charlotte-pigerne” gør en dyd ud af at holde sig opdaterede på de nyeste tendenser i modebilledet.

Deres største kundegruppe er kvinder i 30-50-års alderen, men der kommer både yngre og ældre. En del af den yngre kundegruppe kommer de første gange i butikken med deres mødre, fordi mor skal købe tøj, og opdager at der faktisk også er meget lækkert tøj til dem.

Som noget nyt har Tina og Susanne taget flere nyheder hjem til piger i plus-size. I øjeblikket er der tanker om at arrangere en kundeaften med særlig introduktion til “plus-size-afdelingen”. Det vil jeg personligt glæde mig rigtig meget til.

Tiden er ved at være gået, og inden jeg tager afsted laver jeg en aftale med Tina og Susanne, der gerne vil hjælpe mig med at finde min stil og hvilke snit der klæder mig. Det tror jeg næsten at jeg er tryg nok til at springe ud i med dem.

Tusind tak for et dejligt besøg Susanne og Tina – min puls er faldet og jeg har det godt.
Og har du barrierer, ligesom jeg, så kan du roligt gå ind i Butik Charlotte. De er klar til at hjælpe dig.

Butik Charlotte er et søsterforetagende – ejet af Tina og Susanne. Tina er storesøster og Susanne er lillesøster. De overtog forretningen i 2011. Dengang lå den i den modsatte ende af centret, men ved overtagelsen flyttede forretningen til Søstertorvet. For et år siden flyttede butikken igen. Denne gang til større lokaler, og det er her butikken ligger i dag. Udover butikken i Egedal Centret har søstrene også en butik i Værløse.
Skulle du have lyst til at handle online, så har butikken deres egen webshop: http://charlotteegedal.dk/

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…