Butikkerne i Egedal Centret støtter KNÆK CANCER & Lyserød Lørdag

Butikkerne i Egedal Centret støtter KNÆK CANCER & Lyserød Lørdag

Støt Knæk Cancer når Egedal Centrets butikker samler ind med din hjælp fra 6.-23. oktober.

Butikkerne har traditionen tro været fantasifulde med gode tilbud og festlige indslag for at samle så mange penge ind som muligt til den vigtige sag.

Sidste år blev indsamlet hele 76.727 kroner fra butikkerne i Egedal Centret, og traditionen tro har vores lokale center valgt at støtte op om kampagnen KNÆK CANCER igen. I løbet af perioden den 6.-23. oktober samler de ind til formålet.

Rundt omkring i butikkerne i centret er der forskellige kampagner, gode tilbud og indslag for at samle flest mulige penge ind. For nogle er der endda gået konkurrence i at skulle sende et større beløb afsted end sidste år.

Du kan være med til at støtte op om den vigtige sag.

Sten Jensen fra Egedal Centerforening og Søren Haagen fra HØJ ELITE. Foto: HØJ

Skyd på mål på tidligere landsholdsmålmand

Egedal Centret har netop indgået en sponsoraftale med målmand Søren Haagen i HØJ Elitehåndbold, – og på lørdag trækker den stærke målmand i arbejdstøjet for den gode sags tjeneste.
Kom og skyd på mål på lørdag d. 9. oktober kl. 11.15-12.15, når Søren Haagen stiller op på Søløvetorvet. Egedal Centret giver kr. 10,- pr. mål der scores til Knæk Cancer. Derudover udtrækker Søren Haagen 10 gavekort til Egedal Centret á kr. 500,- blandt alle deltagere kl. 12.15. Det bliver nogle festlige dage i vores hyggelige center. Deltag i festlighederne i de kommende dage, så støtter du samtidig en vigtig sag!

Ifølge Kræftens bekæmpelse rammer kræft hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

Lyserød Lørdag er et årligt tilbagevendende landsdækkende event, der siden 2008 har indsamlet mere end 33 millioner kroner til brystkræftsagen.

Knæk Cancer er et samarbejde mellem TV2 og Kræftens Bekæmpelse, hvor danskerne hvert år står sammen om at samle penge ind for at knække cancer.

Læs mere på www.cancer.dk og www.knaek.cancer.dk.

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…