Butikkerne i Egedal Centret støtter KNÆK CANCER & Lyserød Lørdag

Butikkerne i Egedal Centret støtter KNÆK CANCER & Lyserød Lørdag

Støt Knæk Cancer når Egedal Centrets butikker samler ind med din hjælp fra 6.-23. oktober.

Butikkerne har traditionen tro været fantasifulde med gode tilbud og festlige indslag for at samle så mange penge ind som muligt til den vigtige sag.

Sidste år blev indsamlet hele 76.727 kroner fra butikkerne i Egedal Centret, og traditionen tro har vores lokale center valgt at støtte op om kampagnen KNÆK CANCER igen. I løbet af perioden den 6.-23. oktober samler de ind til formålet.

Rundt omkring i butikkerne i centret er der forskellige kampagner, gode tilbud og indslag for at samle flest mulige penge ind. For nogle er der endda gået konkurrence i at skulle sende et større beløb afsted end sidste år.

Du kan være med til at støtte op om den vigtige sag.

Sten Jensen fra Egedal Centerforening og Søren Haagen fra HØJ ELITE. Foto: HØJ

Skyd på mål på tidligere landsholdsmålmand

Egedal Centret har netop indgået en sponsoraftale med målmand Søren Haagen i HØJ Elitehåndbold, – og på lørdag trækker den stærke målmand i arbejdstøjet for den gode sags tjeneste.
Kom og skyd på mål på lørdag d. 9. oktober kl. 11.15-12.15, når Søren Haagen stiller op på Søløvetorvet. Egedal Centret giver kr. 10,- pr. mål der scores til Knæk Cancer. Derudover udtrækker Søren Haagen 10 gavekort til Egedal Centret á kr. 500,- blandt alle deltagere kl. 12.15. Det bliver nogle festlige dage i vores hyggelige center. Deltag i festlighederne i de kommende dage, så støtter du samtidig en vigtig sag!

Ifølge Kræftens bekæmpelse rammer kræft hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

Lyserød Lørdag er et årligt tilbagevendende landsdækkende event, der siden 2008 har indsamlet mere end 33 millioner kroner til brystkræftsagen.

Knæk Cancer er et samarbejde mellem TV2 og Kræftens Bekæmpelse, hvor danskerne hvert år står sammen om at samle penge ind for at knække cancer.

Læs mere på www.cancer.dk og www.knaek.cancer.dk.

 

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden