Byportal i din by?

Vi har den erfaring du har brug for at kende til, når man starter med at opbygge en byportal. Konceptet og drejebogen er klar til dig, der ønsker at starte en byportal i din by eller kommune og ønsker at komme godt fra start.

Hvilke overvejelser skal du gøre dig inden du går i gang – hvilket potentiale for en by har en byportal – og hvilke problemstillinger kan du støde ind i.
Alt dette kan vi bidrage med sparring indenfor.

Vores viden kan være guld værd for dig, der ønsker at starte op med en byportal i din by, og som både kan skabe stor værdi for hele lokalområdet, og kan spare dig for meget af det hårde arbejde.

For kommuner har vi mange gode indgangsvinkler på hvad der adskiller kommunens egen hjemmeside med en velfungerende byportal, hvilke muligheder en byportal giver og hvilke faldgruber der kan være.

Har du lyst til en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig i gang, så tøv ikke med at kontakte Pernille Bloch Madsen på tlf. 28 89 71 28 eller mail kontakt@voresegedal.dk

 

I november 2014 modtog Pernille Bloch Madsen, stifter af EgedalForum , Kulturprisen i Egedal Kommune for sit arbejde med EgedalForum (nu Vores Egedal).

Vores Egedal er en del af et koncept, som ikke må kopieres.
Kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne :-)