Casper Fonberg optræder “På egne ben” i Egedal Centret

Casper Fonberg optræder “På egne ben” i Egedal Centret

Lørdag d. 7. september kan du glæde dig til en god musikalsk oplevelse af Egedal Musikskoles unge talenter, når sceneteltet på Søstertorvet skaber rammerne for næste udgave af “På Egne Ben”.

Her kan du opleve Casper Fonberg fra Ølstykke optræde med hans helt egne numre.

 

Casper Fonberg

Casper var siden helt lille ualmindeligt meget optaget af sang og musik og han vidste at hans drøm var at optræde og underholde. Det kom til udtryk til fødselsdage og andre sociale sammenkomster, hvor Casper altid var på pletten.

Gennem årene blev musikken skubbet i baggrunden og fokusset lå på at komme igennem teenage-livet. Men en sommercamp i 2011 ændrede alt og Casper blev med ét trukket tilbage i musikkens ånd og overbevist om at det var dét han ville bruge sit liv på.

En lille optræden på værelset for nogle nye venner gav Casper blod på tanden og han begyndte at modtage sangundervisning, samt intensivere sin sangskrivning.

Med tiden begyndte sangene at blive bedre og Casper begyndte at udforske de mørkere sider af sit liv. Egoisme, begær og misundelse begyndte at fylde i sangene, men i takt med at Casper blev ældre og lærte sig selv at kende og accepterede livets facetter, begyndte Caspers sange at rette sig mod mere sobre emner.

Sangene var både drevet af livets glæder men også hverdagens svig og smerte, dog med en større forståelse for hvordan smerten var blevet til.

I 2018 besluttede Casper Fonberg sig for at udgive musik på egen hånd. Dette resulterede i hans debut single ”Lost in the Seven Seas” der udkom 14. december 2018. Debuten inkluderede temaer som hjertesorger, selvfortvivlelse og samfundets krav til individet og den blev modtaget med stor støtte og formåede at ryge direkte ind på den danske iTunes ’Top Songs’ liste, hvor den peakede på 8. pladsen, foran Mariah Carey.

Siden har Casper Fonberg udgivet sin debut EP ”Better This Way” d. 8. februar 2019 og en sommer single ”Skinny Jeans” i juli 2019. EP’en har i skrivende stund, sneget sig op over 37.000 streams på Spotify alene, hvor ”LITSS” og ”It’s Like” står for henholdsvis 12.500 og 19.900 af dem.

Lidt om konceptet

“På Egne Ben” er et nyt koncept, hvor de unge mennesker får lov at stå på helt egne ben, hvilket betyder, at de selv står for at planlægge og afvikle arrangementet uden deres lærer.

De besøgende i Egedal Centret vil kunne høre tre små koncerter á 15-20 minutters varighed: Kl. 11:30 – 12:00 og 12:30.

Besøg Egedal Centret og gør dine indkøb lokalt, mens du kan opleve og støtte op om Egedals musikalske og modige unge! 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…