Christian Enggaard fra EgedalEL.dk går efter guldet til DM i Skills

Christian Enggaard fra EgedalEL.dk går efter guldet til DM i Skills

Den 16-18. januar 2020 afholdes det årlige mesterskab for talentfulde unge fra erhvervsuddannelserne- DM I SKILLS – Danmarks største uddannelsesevent.

Elektrikerlærling Christian Enggaard fra EgedalEL.dk i Stenløse er blandt de sidste fem finalister om at vinde titlen som DANMARKSMESTER i hans fag!

En lærling med “lys i pæren”

Christian afsluttede 3G på Egedal Gymnasium og var i vildrede over i hvilken retning han skulle videreuddanne sig. At blive håndværker var ikke lige planen, men da muligheden bød sig, så skulle den prøves. Christian blev udstyret med en værktøjskasse – og så tog det fart. Spændende opgaver, søde kunder, gode kollegaer, en hverdag med nye udfordringer og oplevelser. Det er gået rigtig godt for Christian. Så godt at han nu er blandt de sidste fem finalister om at blive danmarksmester i DM i Skills. Det havde Christian ikke lige set komme!

En meget stolt mester

At komme så langt i konkurrencen ville ikke kunne lade sig gøre uden en god læreplads, hvor man bliver kastet ud i opgaverne og får mulighed for at prøve en masse forskelligartede ting.

Men typisk Klaus Jakobsen fra EgedalEL.dk er han ikke meget for at fremhæve sig selv, da jeg taler med ham. I stedet peger han stolt på den dygtige lærling: ”Christian har været en fantastisk lærling. Han er stædig, klog, hurtig og utrolig lærenem. Han holder sig ikke tilbage uanset vejr og vind. Det vigtigste er radioen! For med fuld musik er Christian klar til enhver opgave” fortæller Klaus K. Jakobsen, Christians mester i EgedalEL.dk og forsætter ”Vi er utrolig stolte af, at vi kan stille med så dygtig en lærling, tænk en af landets 5 dygtigste lærlinge kommer fra Egedal”.

Der er ingen tvivl om, at Christian Enggaard fra EgedalEL.dk går efter guldet til Danmarksmesterskaberne DM i Skills 2020.

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge?

Mange unge er i tvivl om hvilken uddannelse de skal vælge. Det kan man blive meget klogere på til uddannelseseventet i Bella Center den 16. – 18. januar. Kom og udforsk alle dine muligheder, så du kan finde en uddannelse, som du kan se dig selv i.

En erhvervsuddannelse er fyldt med muligheder. Den kan føre til et godt job, være springbræt til videreuddannelse eller en karriere som selvstændig. Til Danmarks største uddannelsesevent kan du opleve mere end 80 forskellige erhvervsuddannelser, møde elever fra uddannelserne og få inspiration til dit valg af uddannelse.

Er du interesseret i at besøge konkurrencen er der fri afgang i Bellacenter.

DM i Skills afholdes i Bella Center i København i et tæt samarbejde mellem erhvervsskolerne i hovedstadsregionen, SkillsDenmark, Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Det forventes, at cirka 65.000 folkeskoleelever, unge, forældre, lærere, vejledere, fag- og uddannelsesfolk vil besøge DM i Skills i løbet af de 3 dage.

Bella Centret vil være forvandlet til et stort uddannelseseksperimentarium, hvor alle ungdomsuddannelser vil være repræsenteret. Du har derfor mulighed for at gå på opdagelse og blive klædt på til at vælge uddannelse.

Lærlinge og elever fra hele landet konkurrerer i 45 fag, og publikum træder samtidigt ind i et kæmpe eksperimentarium fyldt med aktiviteter, talenter, viden og vejledning om en bred vifte af ungdomsuddannelser.

Læs meget mere http://www.skills2020.dk

Vi krydser fingre og hepper på Christian og EgedalEL.dk til finalen! Go for it, Christian!

Så du det smukke julelys i Stenløse, som kunne nydes på “hjemadressen” for EgedalEL.dk? De forkælede hele byen med deres smukke lys. Helt fantastisk!

 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…