Cirkusmagi og sommerfest i Paletten

Cirkusmagi og sommerfest i Paletten

Forældrerådet i Børnehuset Paletten kom med en god idé. Årets tema til sommerfesten skulle da være cirkus. Personalet greb idéen, og har haft et par fantastiske og lærerige uger med masser af magi og klovnerier.
cirkus.boblerCirkus temauge
Hele uge 23 har Palettens børn deltaget i Cirkus Summarums Cirkusskole. De modtog en cirkuskasse med diverse sjove rekvisitter, som kunne anvendes til cirkuslege- og forestillinger.
Børnehave- og vuggestuebørn har øvet cirkus i små grupper. Børnene har selv præget cirkusnumrene, og personalet har støttet og grebet de gode idéer. Børnene har leget sjove lege med sæbeboblekunster, store stærke mænd, fine linedansere, heste fra cirkus og lavet massere af tryllekunster og sjove klovnerier.
Børnene havde glædet sig til at vise mor og far den flotte forestilling, og optrådte i manegen med massere af gåpåmod og entusiasme. De levede sig meget ind i rollerne de havde fået, og var stolte og glade ved at kunne vise så flot en cirkusforestilling frem.

Cirkus ild-ring

Cirkus ild-ring


Dagen
Dagen startede med forberedelserne til selve festen. Der blev budt velkommen og vuggestuebørnene gik på scenen. En masse røde næser dansede og sang, mens én fra personalet havde taget guitaren frem. Derefter kom linedanserne på, de gik tronende frem på den smalle line, det så farligt ud, men alle havde præcisionen der skulle til. Efterfølgende var der hesteshow hvor mange flotte hestekunster blev præsenteret. Der var de sjoveste sæbeboblenumre, det var flot med så mange bobler på himlen på én gang. De stærke mænd kunne bære mere end de voksne i Paletten. Nogle børn havde op imod to tons på stangen, medens de voksne måtte erkende, at de kun kunne løfte 2 kg op over hovedet. Forestillingen blev afsluttet med sang og dans for forældrene. De blev efterfølgende inviteret ind i manegen og skulle lære dansemambo-cirkussangen. Det var sjovt at se mor og far være med på noderne.
Linedans

Linedans


Cirkus-boder
Forældrerådet havde inden plænespisning og kaffebord arrangeret boder rundt om på hele Palettens legeplads. Der var alt hvad hjertet begærer, lige fra ansigtssminke, gå igennem ild og flammehav til at grave røde ”klovnenæser” op ad sandkassen. Der var flødebollekast og ram klovnemunden med en bold. Undervejs i alle boderne fik børnene et klip i billetten, og kunne så til sidst stolt fremvise et bevis på alt det de havde været igennem i løbet af aftenen.
Børnene fik en en kæmpe succesoplevelse ved at turde at stå frem og være deltagende i det store fællesskab og vise kunsterne frem for rigtig mange publikummer, der ivrigt klappede og tog billeder af alle cirkusstjernerne.
 
Cirkus.Grave næser
Læreplanerne har indgået
Alle de 6 lærerplanstemaer har været i spil. Der er leget med drama og musik, der har været mulighed for at lege og eksperimentere, børnene har hjulpet hinanden, og været med til at udvikle de enkelte numre i forløbet, så de lærte noget om demokrati, når man skulle blive enige om hvordan et nummer skulle se ud.
Børnene er blevet udfordret sprogligt og motorisk i cirkus-legene. I processen er brugt mimik, tegnet hvad et cirkus er, fundet oplysninger om cirkus, klippe-klistret for at pynte op, balanceret på line, sunget og danset, grinet, klovnefjollet og prøvet forskellige rekvisitter, som skulle bruges til cirkusnumrene. Paletten fik sponsoreret 100 røde klovnenæser, som ivrigt og flittigt var i brug. Undervejs i processen oplevede alle, at det er med til at styrke personlige kompetencer og selvværd, når børnen indgår socialt i cirkus-fællesskabet og de oplever succes, bliver set, hørt og anerkendt for deres meget fine samarbejde og præstationer.
cirkusmamboDet var en hyggelig dejlig cirkusstemning der var i Paletten. Det emmede af cirkus og trætte børn sidst på dagen. Børnene havde været så spændte og engagerede, så fredag aften kl 19.30 var det tid for alle artisterne at holde en god fortjent weekend.
De efterfølgende dage har cirkus været temaet på legepladsen i Paletten. Her bliver leget, danset og sunget Kajs Mambo, som de optrådte med.
Se billederne her:
[URISP id=18483]

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…