Clara bagte kager og samlede 10.000 kr. ind til Børnetelefonen

Clara bagte kager og samlede 10.000 kr. ind til Børnetelefonen

Da Clara Bager og hendes familie og venner åbnede kagesalget på Lærkevej i Ølstykke i søndags kl. 10, havde de et mål om at få solgt for 2.500 kr. Det beløb ville de være stolte over at kunne sende afsted til Børnetelefonen.

De havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, at deres kage-arrangement ville blive taget så godt imod – men de blev overraskede!

Clara – Den unge initiativtager til arrangementet.

“Du skulle have været her noget før – her er ikke så mange kager tilbage, som der har været”. Jeg bliver mødt af et stort smil og glade ansigter, da jeg ankommer til Lærkevej.

Kl. er 17 og der er stadig en del mennesker.

Claras far fortæller mig, at der har været folk siden kl. 10 i morges. Det er gået over al forventning. Der er kommet mange flere end de i deres vildeste fantasi kunne forestille sig. De havde håbet på at familie og nærmeste venner ville støtte op, og havde ikke regnet med den massive opbakning fra hele lokalområdet.

Jeg taler også med Clara, som er både træt og rigtig glad. Det har været en vild dag, fortæller hun.

Jeg spørger ind til hvordan hun dog kom på at arrangere sådan et meningfuldt initiativ.

Et ønske om at gøre en forskel

I medierne havde Clara set en reklame for børnetelefonen. At det slet ikke er alle af opkaldene til Børnetelefonen, der rent faktisk bliver besvaret, fordi der mangler hænder og ressourcer. Børn, der ringer ind som et råb om hjælp, men som ikke bliver svaret pga. manglende penge til Børnetelefonen.

Det ville Clara gøre alt for at ændre på, og hun gik i gang med at planlægge sit eget private initiativ. Hun allierede sig med familie og venner, og bad om hjælp med at bage kager – og de var friske på at hjælpe hende!

Det store kagebord

På Facebook oprettede hun en begivenhed og inviterede lokalområdet til at besøge hendes kagebod.

Clara, familie og venner havde travlt op til begivenheden. Der blev bagt kager til den store guldmedalje, dækket borde og gjort bod klar.

Kagebordet bugnede af lækkerier: Pølsehorn, kanelsnegle og massevis af forskellige lækre kager og muffins.

Arrangementet forløb fra formiddag kl. 10 – og allerede fra starten kom mange besøgende forbi. Folk der købte i boden var meget rundhåndede, og Clara var overrasket og begejstret over at rigtig mange valgte at runde beløbene de købte for op.

I løbet af kort tid kunne Clara og familien godt se at der var rigtig godt efterspørgsel, så kageholdet måtte i gang igen med at bage.

Da dagen var omme havde der været gang i kageboden hele dagen. Masser af søde mennesker havde kigget forbi, købt kager og sendt opbakkende ord til den unge initiativtager og hendes søde hjælpere.

Da optællingen af dagens omsætning var færdig, var holdet ved at falde ned af stolene af begejstring.

Det endelige resultat over dagens indsamling lød nemlig på: 1.340 kr blev betalt kontant, hele 8.349kr gik ind via mobilepay. Dvs. et fantastisk resultat på 9.689 kr!

Clara og familien kunne ikke lade været med selv at donere 311 kr ekstra, så der nu kan sendes hele 10.000 kr. afsted til Børnetelefonen.

Clara er umådelig taknemmelig for den kæmpestore opbakning. Så mange mennesker var med til at gøre en enorm forskel for dem, som har brug for det.

Herfra Vores Egedal skal lyde en kæmpestor tak til Clara og hendes hjælpere for et fantastisk hjertevarmt initiativ og for de lækreste kager som vi nød søndag aften!

I har gjort en kæmpestor forskel og er en stor inspiration for andre! 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…