Clara bagte kager og samlede 10.000 kr. ind til Børnetelefonen

Clara bagte kager og samlede 10.000 kr. ind til Børnetelefonen

Da Clara Bager og hendes familie og venner åbnede kagesalget på Lærkevej i Ølstykke i søndags kl. 10, havde de et mål om at få solgt for 2.500 kr. Det beløb ville de være stolte over at kunne sende afsted til Børnetelefonen.

De havde ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig, at deres kage-arrangement ville blive taget så godt imod – men de blev overraskede!

Clara – Den unge initiativtager til arrangementet.

“Du skulle have været her noget før – her er ikke så mange kager tilbage, som der har været”. Jeg bliver mødt af et stort smil og glade ansigter, da jeg ankommer til Lærkevej.

Kl. er 17 og der er stadig en del mennesker.

Claras far fortæller mig, at der har været folk siden kl. 10 i morges. Det er gået over al forventning. Der er kommet mange flere end de i deres vildeste fantasi kunne forestille sig. De havde håbet på at familie og nærmeste venner ville støtte op, og havde ikke regnet med den massive opbakning fra hele lokalområdet.

Jeg taler også med Clara, som er både træt og rigtig glad. Det har været en vild dag, fortæller hun.

Jeg spørger ind til hvordan hun dog kom på at arrangere sådan et meningfuldt initiativ.

Et ønske om at gøre en forskel

I medierne havde Clara set en reklame for børnetelefonen. At det slet ikke er alle af opkaldene til Børnetelefonen, der rent faktisk bliver besvaret, fordi der mangler hænder og ressourcer. Børn, der ringer ind som et råb om hjælp, men som ikke bliver svaret pga. manglende penge til Børnetelefonen.

Det ville Clara gøre alt for at ændre på, og hun gik i gang med at planlægge sit eget private initiativ. Hun allierede sig med familie og venner, og bad om hjælp med at bage kager – og de var friske på at hjælpe hende!

Det store kagebord

På Facebook oprettede hun en begivenhed og inviterede lokalområdet til at besøge hendes kagebod.

Clara, familie og venner havde travlt op til begivenheden. Der blev bagt kager til den store guldmedalje, dækket borde og gjort bod klar.

Kagebordet bugnede af lækkerier: Pølsehorn, kanelsnegle og massevis af forskellige lækre kager og muffins.

Arrangementet forløb fra formiddag kl. 10 – og allerede fra starten kom mange besøgende forbi. Folk der købte i boden var meget rundhåndede, og Clara var overrasket og begejstret over at rigtig mange valgte at runde beløbene de købte for op.

I løbet af kort tid kunne Clara og familien godt se at der var rigtig godt efterspørgsel, så kageholdet måtte i gang igen med at bage.

Da dagen var omme havde der været gang i kageboden hele dagen. Masser af søde mennesker havde kigget forbi, købt kager og sendt opbakkende ord til den unge initiativtager og hendes søde hjælpere.

Da optællingen af dagens omsætning var færdig, var holdet ved at falde ned af stolene af begejstring.

Det endelige resultat over dagens indsamling lød nemlig på: 1.340 kr blev betalt kontant, hele 8.349kr gik ind via mobilepay. Dvs. et fantastisk resultat på 9.689 kr!

Clara og familien kunne ikke lade været med selv at donere 311 kr ekstra, så der nu kan sendes hele 10.000 kr. afsted til Børnetelefonen.

Clara er umådelig taknemmelig for den kæmpestore opbakning. Så mange mennesker var med til at gøre en enorm forskel for dem, som har brug for det.

Herfra Vores Egedal skal lyde en kæmpestor tak til Clara og hendes hjælpere for et fantastisk hjertevarmt initiativ og for de lækreste kager som vi nød søndag aften!

I har gjort en kæmpestor forskel og er en stor inspiration for andre! 

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…