Coop og Søris indgår partneraftale om lokale og økologiske varer

Coop og Søris indgår partneraftale om lokale og økologiske varer

Den økologiske gård Søris og Coop har indgået et langsigtet strategisk samarbejde, der skal sikre kunderne i Storkøbenhavn nye lokale varer. Samtidig bliver det muligt for Coops medlemmer at besøge gården, der er smukt beliggende mellem Slangerup og Ølstykke, en god halv times kørsel fra København.
Parterne etablerer et fælles selskab, der skal udvikle et oplevelsesunivers omkring Søris, der har til hensigt at forkorte afstand mellem produktion af råvarerne og forbrugerne.
Søris drives af Jan Algreen, der er 3. generation på gården:
”Søris er en værdibaseret virksomhed, og vi føler, at vi har fundet den rette partner efter, at Coop har udviklet sit madmanifest. Vi har altid været optaget af at være åbne og invitere forbrugerne indenfor. Med denne aftale får vi mulighed for at udvide denne aktivitet. Samtidig kan vi få opfyldt vores ambitioner om at udvikle flere forarbejdede produkter på basis af vores egne råvarer,” siger Jan Algreen.
Fooddirektør Jens Visholm, Coop:
”Aftalen er indgået i forbindelse med vores madmanifest, Sammen om bedre mad, der handler om at udvikle dansk madkultur. Vi har valgt Søris, fordi vi dermed kan få mange lokale og økologiske varer, som er to centrale områder i vores manifest – og fordi placeringen i Nordsjælland gør det muligt for vores mange medlemmer i Storkøbenhavn at komme tæt på produktionen.”
Samarbejdet omfatter disse områder:
• Salg af Søris økologisk frugt, grønt og mel, hvor især gulerødder og grovgrønt allerede i dag er populære hos kunderne
• Udvikling af forarbejdede produkter, som f.eks. supper og andre færdigretter af høj kvalitet
• Salg af lokalt producerede varer fra Søris og de økologiske landbrug, som Søris gennem mange år har udviklet partnerskaber med
• Etablering af besøgsgård for Coops medlemmer på Søris
[divider]
Læs også virksomhedspræsentationen af Søris på EgedalForum
ÅBNINGSTIDER:
Mandag-fredag 10-18
Lørdag-Søndag  10-15
Lukket på helligdage
Arrangementer og events:
Søris holder jævnligt arrangementer og events. Se aktivitetskalenderen og på Søris´ hjemmeside.
Søris
Sørisvej 2a
3650 Ølstykke
Tlf.: (+45) 47334003
Find inspiration, opskrifter og information om events på hjemmesiden: www.soeris.dk
Email: soeris@soeris.dk

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden