Cynthia inviterer til gåture for venlighed og trivsel i Buresø

Cynthia inviterer til gåture for venlighed og trivsel i Buresø

Sommeren går på hæld og hverdagen er i gang igen. Vil du samle på gode oplevelser i hverdagen og elsker du naturoplevelser og god motion, så er JUST WALK BURESØ måske noget for dig.

Her kan du sammen med lokale Cynthia Glarborg Christensensen, som står bag Just Walk Buresø, og andre gå-elskere komme ud og få god motion, kilometer i benene og frisk luft i lungerne.

Cynthia fortæller, at hun i en tid, hvor mange føler sig stressede og ensomme, og hvor vi hører om ufred dagligt, fik lyst til at gøre noget. Hun valgte derfor at blive gåvært for Just Human, og være med til at skabe gode oplevelser i hverdagen. Just Walk Buresø startede op i maj 2022.

Cynthia håber også at se nye ansigter på turene og i Facebook-gruppen JUST WALK BURESØ, hvor du kan du følge med. Her inviterer Cynthia til dejlige gåture i Buresø, og du kan finde information om mødested, tid, rutelængde mm.

Bliv medlem af gruppen her: https://www.facebook.com/groups/1394935584263277 og hold dig opdateret og tilmeld dig ture.

Det er ganske gratis og kræver blot, at du møder op med lysten til at gå en hyggelig vandretur på 4-5 km/45-60 min.

Så hvis du har lyst til at skifte fjernsynet ud med fællesskab, frisk luft, og fantastisk natur for en stund, så mød op!
Kom alene, eller tag din ægtefælle, ven, veninde, kollega eller nabo med.

OM JUST WALK
Kom og gå med og bliv en del af en venlig bevægelse. Alle kan være med. Alle skridt tæller.
Mennesket er unikt. Vi har som de eneste fået evnen til at gå oprejst i samlet flok og over lange distancer. Vi er også i stand til at være venlige over for dem omkring os. Faktisk bliver vores krop og hjerner belønnet, når vi bevæger os sammen og møder hinanden venligt. Tænk engang. Det potentiale skal udnyttes.
Derfor er Just Human, stiftet af Chris MacDonald, gået sammen med DGI om Just Walk-projektet for at få endnu flere ud at gå sammen.
Just Walk er en venlig bevægelse, hvor lokale gå-værter over hele landet inviterer med på gåture, hvor vi i fællesskab tager skridt for venligheden. Gå-værterne har fokus på, at alle får en god oplevelse og skaber en venlig atmosfære.
Just Walk-gåturene starter altid med, at vi hilser på hinanden, og på turene lærer vi hinanden lidt bedre at kende. På gåturene vil gå-værterne sætte fokus på venlighed og plante små venlige inputs hos dem, der går med. Håbet er, at vi på den måde i fællesskab får venlige ringe i vandet til at sprede sig og skaber mere venlighed i vores samfund. Små handlinger gør en stor forskel, når det kommer til venlighed. Her tæller alle skridt.

Projektet er støttet med midler fra Østifterne.
Vil du vide mere om Just Walk, så kan du finde flere informationer på hjemmesiden: www.justhuman.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…