Daniel Bækkegård – profil af en nykåret lokal dansk juniormester og elitetriatlet

Daniel Bækkegård – profil af en nykåret lokal dansk juniormester og elitetriatlet

Vores Egedal deltog i et spændende arrangement i Kolding d. 14. september 2014. Vi havde fået lov til at følge den unge elitetriatlet Daniel Bækkegård til DM-finale i Kolding.

Finalestævnet fandt sted i smukke omgivelser, startende med 750 meter svømning i Kolding Fjord, efterfulgt af 23 km. cykling og afsluttende 5 km. løb.

Vi ankom allerede lørdag, dagen inden stævnet skulle finde sted, sammen med Daniel. Ruten blev gennemgået. På cykelruten var der ting, der skulle tages højde for, bl.a. sving, som kunne give risiko for styrt ved for høj fart.

En hyggelig middag blev indtaget. Kl. 21 var det sengetid for atleten, for det kræves at man er udhvilet, hvis man vil yde gode præstationer.

Søndag morgen mødtes vi med Daniel igen ved morgenbuffet´en på hotellet. Her var ikke plads til meget snak, og der blev udelukkende svaret på spørgsmål med enstavelsesord fra Daniels side. Der var ingen tvivl om at hans fokus kun var på én ting.
Vejret var på ingen måde optimalt. Det regnede og gjorde vejen glat, hvilket medførte større risiko for styrt.
Stævnet startede kl. 11.45. Inden eliten kunne komme til hen på eftermiddagen, havde både motionisterne, aspiranterne og teenagerne været i gang.

Endelig blev starten på eliten skudt i gang. Daniel kom rigtig godt fra start i vandet, og med en formiddabel svømmepræstation kom han op som nr. 3 af vandet.

Derefter var det i løb op mod skiftestedet og cyklerne. Her fik Daniel problemer med spændet på cykelhjelmen, og det kostede ham omkring 17 sekunder.

Cykelruten var hård med en lang stigning. På anden omgang blev Emil Holm og Daniel Bækkegård desværre fanget bag et styrt, hvilket resulterede i, at gruppen kørte fra dem. Derfor måtte de fortsætte på egen hånd resten af vejen.

Løberuten var specielt udfordrende med en 500m lang stigning, man skulle løbe over 2 gange. Daniel fik godt gang i benene, da han kom af cyklen, og det var en imponerende stil og med overskud til smil, vi så Daniel løbe over målstregen på. Han løb en flot samlet 10. plads hjem.

Derved kunne Daniel lade sig kåre som Dansk Juniormester i DM-serien med 3 sejre og 2 andenpladser.

Fakta om Daniel Bækkegård:

Daniel er 18 år og bor i Ølstykke.
Han går på Egedal Gymnasium.
Daniel har på blot ét år formået at gå fra at være elitesvømmer til nu at dyrke triatlon, og er allerede udtaget af Team Danmark til ungdomslandsholdet.
I løbet af året har Daniel gjort sig bemærket ved flere stævner, og har formået at skabe rigtig gode resultater. Vi glæder os til at følge Daniels udvikling fremover.

Ganløse Tri og GTC Bulls

Til dagligt er Daniel tilknyttet GTC Bulls i Ganløse, der er Ganløse Tri-centers ungdomsafdeling for alderen 12-22 år.

Ganløse Tri og GTC Bulls gjorde det godt i DM Finalen:

Herreholdet vandt DM sølv i herrekonkurrencen
Pelle Oskar Lambertsen blev Dansk Mester i Ungdom A
Anne Holm blev Dansk Mester Ungdom og Bronze DM i seniorklassen (og så er hun faktisk kun 15 år) Emil Holm vandt DM sølv i Juniorklassen
Daniel Bækkegård blev Dansk Juniormester
Vi takker Daniel for at vi fik lov at være med på sidelinjen og følge dig både op til, under og efter DM i Kolding. Det var en stor fornøjelse og meget fascinerende at være tilskuer til.

Vil du følge Daniels præstationer, så kan du tilmelde dig hans facebookside:
www.facebook.com/DanielTriathlete

Vil du vide mere om Ganløse Tri og GTC Bulls:
Læs mere om klubben her: www.ganlose-tri.dk

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…