De gør det igen! Filmfremvisninger under åben himmel i Ølstykke

De gør det igen! Filmfremvisninger under åben himmel i Ølstykke

Sidste år var en bragende succes – og nu er det ganske vist!
Igen i år vil der være blive vist film under åben himmel to dage i august.  Ølstykke Open Air har endnu engang fået tilkendt midler fra Egedal Kommunes Borgerbudget til filmvisning på Den Gamle Ridebane i Ølstykke Stationsby.

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 3. og fredag d. 4. august, hvor Ølstykke Open Air løber af stablen. Der vil blive vist to forskellige film – en hver aften.

Hvilke film der i år vil blive vist kan ikke afsløres endnu. Arrangørerne er i fuld gang med de skridt, der skal til, før de kan melde titlerne ud på årets film.

Det er nemlig ikke helt så enkelt, som man måske skulle tro. Udfra arrangørernes “Ønskeliste” har de med hjælp fra Cinemateket i København måtte sortere. Det er nemlig ikke alle film, der findes i det rette format til det store lærred, og nogle har ikke danske undertekster. Valget er nu faldet på to, som Cinemateket er gået i gang med at skaffe tilladelse til at vise offentligt. Så snart detaljerne er på plads vil titlerne blive offentliggjort på Ølstykke Open Airs Facebookside.

I mellemtiden har flere af de adspurgte madboder og boder med snacks og drikkevarer meldt deres ankomst. Det vil i år være muligt at købe mad, som kan spises på pladsen – foruden snacks, øl og vand, kaffe og kage mm. af gode kræfter fra det lokale handelsliv.

Der er fri entre. Der vil være salg af mad og øl, vin, kaffe og kage inden og under filmen. Boderne åbner ca. kl.18.30.

Nærmere information vil følge, når arrangementet nærmer sig.

Ølstykke Open Air Film

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…