De lokale butikker køber også lokalt – prøv Butik Charlottes nye spritdispenser!

De lokale butikker køber også lokalt – prøv Butik Charlottes nye spritdispenser!

I stort set alle butikker du besøger er der mulighed for at bruge håndsprit – og i tøjforretningen Butik Charlotte i Egedal Centret har du mulighed for at prøve en helt ny af slagsen – endda designet af en anden lokal virksomhed.

“Køb Lokalt” er opfordringen i øjeblikket. Det er så umådeligt vigtigt at vi tænker lokalt, når vi handler og støtter vores gode lokale virksomheder, så de kan komme godt igennem Coronakrisen.

Derfor er det også så fantastisk at opleve, at de lokale butikker også tænker lokalt!

Butik Charlotte i Egedal Centret har investeret i en helt ny håndsprit-dispenser designet af den lokale virksomhed Special-Teknik i Ølstykke – en fodbetjent spritdispenser-stander.

Slut med at bakse med dine tasker og habengut for at få hænderne fri, når du skal spritte hænderne af. Du skal blot sætte hånden under pumpen og trykke på “fodpedalen”.

Positive reaktioner
Tina og Susanne fra Butik Charlotte er glade for deres nye investering. De har fået mange positive reaktioner fra kunderne. De mest mærkbare kommentarer er glæde over ikke at skulle røre ved den samme dispenser som alle andre besøgende bruger. Her foregå det helt uden at skulle trykke med hænderne.

Henrik Haagendrup fra Special-Teknik har også været meget glad for at starte med at teste dispenseren hos Butik Charlotte til aftenshopping i fredags. Der har været et par enkelte tilrettelser, som han ikke havde forudset på tegnebrættet!

De første ordrer er i hus på hans design og produktionen er i gang.

Henrik fortæller, at det startede med at de i hans egen virksomhed blev trætte af at lede efter dispensere til at dosere håndsprit med. De eneste de kunne finde, var en fod med en hylde hvorpå man placerede en flaske med håndsprit.

“Fint nok, men vi ville gerne have en løsning hvor man netop ikke skulle røre ved håndtaget med sine hænder. Alle de billige batterimodeller var i restordre, og beskeden var at ingen vidste hvornår man igen kunne levere disse.”

Special-Teknik udvikler og designer maskinkonstruktioner, og da alt tilsyneladende var i restordre, valgte de at designe en selv – og den er blevet så god, at de blev opfordret til at sætte den i produktion.

Henrik Haagendrup, Special-Teknik

Sparer på de dyre dråber
Den kan let indstilles til stort set alle typer og størrelser flaske håndsprit. Der er indbygget et mekanisk stop så man ikke kan komme til at træde flasken i stykker, og netop fordi der er indbygget et justerbart stop, er der er god mulighed for at spare på de dyre dråber.

For Special-Tekniks eget vedkommende har de indstillet til ca. halv dosering, og her er stadig tilstrækkeligt sprit til at hænderne bliver rene.

Lokal Egedal opstarts-kampagne
Special-Teknik forventer på længere sigt at sælge via grossister, men har besluttet at lave en prøveproduktion, som sælges til en skarp pris til lokalområdets erhvervsdrivende.

Således vil enhedsprisen ligge på 2.400 + moms.

“Investeringen vil dog hurtigt være tjent hjem på besparelsen på håndsprit” slutter Henrik.

Interesseret?
Vil du høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte Henrik Haagendrup, Special-Teknik A/S på tlf. 47 17 95 93

 

** Denne reklame er en del af den gratis markedsføring, som Vores Egedal har tilbudt lokale erhvervsdrivende under Corona-krisen – se flere af virksomhedernes tiltag her: https://voresegedal.dk/egedal-virksomhedernes-tiltag-under…/ **

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…