DEBAT – KULTURFORSTÅELSE – INTEGRATION – OPLÆG d. 12. februar 2016 i Stenløse Kulturhus

DEBAT – KULTURFORSTÅELSE – INTEGRATION – OPLÆG d. 12. februar 2016 i Stenløse Kulturhus

Kulturhuset i Stenløse lægger igennem vintersæsonen lokaler til en række møder mellem nydanskere og ”gammeldanskere”. Med et oplæg fra en inviteret gæst kan vi alle lære om hinandens kulturbaggrunde og om mødet mellem gammeldanskere og vores nye indbyggere i Egedal. Hvordan kan vi forstå hinanden? Hvor går det galt og hvor lykkes det? Hvordan får vi vores forskellige holdninger til gå op i en fælles enhed, hvor vi respekterer hinanden og samtidig lærer af hinandens ”særheder”.
Fredag den 12. februar kl. 19.30 kommer Haifaa Awad til Kulturhuset i Stenløse for af fortælle om Syrien, flygtninge og kulturforståelse.
Haifaa Awad er syrer, men uddannet som læge i Danmark og arbejder som narkoselæge i Brønderslev. Haifaa Awad har brugt ferier og sammensparede fridage til at rejse til Syrien, hvor hun under borgerkrigen var med til – under meget svære arbejdsbetingelser – at redde menneskeliv.
Haifaa har tidligere skrevet i dagbladet Information om sine oplevelser dernede og har udgivet en E-bog om det. Desuden har Haifaa været gæst i DR2 i Klements programmer og i Deadline mm. Haifaa har desuden holdt foredrag og deltaget i debatter mv. rundt om i landet. Så vi er mange, der ser frem til at høre Haifaa.
Den lokale troubadur Jens Lysdal har lovet at komme med et par musikalske indslag i aftenens program.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…