Debat, kulturforståelse, oplæg og samvær i Stenløse Kulturhus

Debat, kulturforståelse, oplæg og samvær i Stenløse Kulturhus

Kulturhuset i Stenløse lægger igennem vintersæsonen lokaler til en række møder mellem nydanskere og ”gammeldanskere”. Med et oplæg fra en inviteret gæst kan vi alle lære om hinandens kulturbaggrunde og om mødet mellem gammeldanskere og vores nye indbyggere i Egedal.
Hvordan kan vi forstå hinanden? Hvor går det galt og hvor lykkes det? Hvordan får vi vores forskellige holdninger til gå op i en fælles enhed, hvor vi respekterer hinanden og samtidig lærer af hinandens ”særheder”.
Det første arrangement blev skudt i gang af borgmester Willy Eliasen og Tresor Kankindi, der kommer fra Burundi. Både vores flygtninge og vi ”gammeldanskere” kan godt lære noget af hendes kloge kommentarer og af hendes liv her i Danmark.
Næste arrangement bliver torsdag den 19. november kl. 19.30. Den ægyptiske læge Akmal Safwat er aftenens indleder. Han kom til Danmark i 90`erne. Det bliver også en spændende historie og ikke mindst at høre hans analyser af danskere og det danske system.
Tirsdag den 1. december kl. 19.30 kommer en herboende syrisk flygtning Mohammad Muhi Aldein. På trods af, at han kun har boet i 8 måneder i Danmark har han tilegnet sig et fantastisk dansk. Den aften får vi desuden besøg af en af vores lokale musiske kunstnere Jens Lysdal. Jens vil spille og synge lidt for os alle sammen.
Efter jul byder programmet torsdag den 14. januar kl. 19.30 på en spændende beretning fra en Irakisk flygtning, der har stået for en genbrugsbutik og nu har startet et social-økonomisk program op. Det hedder Ishtar, ”De Etniske Rødstrømper”, der bl.a. laver mad i Korsgadehallen en gang om ugen og mange andre spændende aktiviteter.
Fredag den 12. februar kl. 19.30 kommer den dansk-syriske læge Haifaa Awad, uddannet i Danmark. Hun arbejder til daglig på et hospital i Nordjylland, men har været flere gange i Syrien for at arbejde som frivillig i krigszone n i Syrien. Haifaa har skrevet en E-bog om nogle af sine oplevelser fra hjælpearbejdet i Syrien.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…