Deltag som Fighter ved Stafet For Livet i Egedal d. 14. og 15. juni

Deltag som Fighter ved Stafet For Livet i Egedal d. 14. og 15. juni

 
 
 
 
 
 

Er du Fighter?

Har du på et tidspunkt i dit liv haft kræft? Så ved du, hvad det vil sige at kæmpe, og så kan du deltage som Fighter ved Stafet For Livet i Egedal d. 14. & 15. Juni.

Du er Fighter hvis:

  • Du lige har fået konstateret kræft
  • Er i behandling
  • Eller hvis du tidligere har haft kræft

Fighterrunden giver håb
Som Fighter er du æresgæst ved stafetten og skal selvfølgelig ikke tænke på forplejning på dagen eller deltagerbetaling. Stafetten indledes med en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter iført gule trøjer går den første runde på banen.
Fighterrunden giver håb og styrke til din personlige kamp, og du er med til at synliggøre det, du hidtil har overvundet. Ved at stå frem som Fighter hjælper du med at nedbryde tabuer om kræft. Samtidig skaber du håb for andre kræftpatienter og deres pårørende om, at kræft kan bekæmpes.
Fællesskab og opbakning
Følelsen af sammenhold og fællesskab blandt Fighterne er meget stærk. Ved stafetten kan du dele både gode og svære oplevelser fra kampen med andre, der har været i samme situation. Dette netværk er meget givende, og gør Stafet For Livet til en stor oplevelse for dig som Fighter.
Opbakning og støtte er afgørende i kampen mod kræft. Stafet For Livet er en oplagt mulighed for at være sammen med familie, venner og andre, der har hjulpet dig i din kamp.
Benyt lejligheden til at invitere dem med til stafetten. For eksempel kan du oprette et hold og opfordre dem til at deltage. Det er en fantastisk mulighed for at få nogle gode oplevelser sammen med dem, du holder af.
Når mørket falder på, tændes levende lys i små papirposer. Alle deltagere samles om lysposerne, der er dekoreret med hilsner og tegninger til tidligere og nuværende kræftpatienter. Det er en meget smuk ceremoni, der giver håb og støtte samt tid til fordybelse.
Holdbillede
Har du lyst til at tilmelde et hold og være med i kampen mod kræft, så er der åbent for tilmeldingerne nu på: www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…