Den rigtige pris får dit hus solgt

Den rigtige pris får dit hus solgt

Boligmarkedet er godt på vej frem, men situationen på markedet er væsentlig anderledes end før finanskrisen. Det betyder bl.a., at en realistisk og skarp pris er altafgørende for om salgsannoncen ender med en købsaftale.
Men hvad er den rigtige pris, og hvordan bliver den beregnet?
Estate i Egedal går bag om den svære kunst at prissætte en bolig.
Optimismen spirer på boligmarkedet. Først og fremmest i de store byer, hvor salget af boliger langsomt, men støt stiger. Og de positive vinde får de boligejere frem, som længe har haft lysten og behovet for at flytte.
”Vi oplever, at flere boligsælgere kommer på banen for at realisere drømmen om at flytte. De har ventet på, at markedet skulle ændre sig,” siger Henning Forland fra Estate i Egedal.
Markedet har ændret sig positivt, men selvom der er gang i boligsalget, ser situationen noget anderledes ud end under de glade år før finanskrisen.
”I dag er det fornuften, som råder. Derfor er det vigtigt, at prisen er realistisk og står mål med husets beliggenhed og stand,” siger Henning Forland.
”Noget af det vigtigste for os er at få lavet en forventningsafstemning med sælger allerede i den indledende fase af et boligsalg.”
Handlingsplan afstemmer forventninger
Hos Estate er forberedelse i højsædet. I forbindelse med vurderingen af boligen udarbejder mægleren en detaljeret handlingsplan for salget af boligen, som får afstemt begge parters forventninger til salgsprocessen.
”Traditionelt har det været sådan, at en bolig blev solgt til en pris, der lå noget over den offentlige ejendomsvurdering, men i dag er det for størsteparten af boligerne lige omvendt,” forklarer Henning Forland.
”Det er et vigtigt element at få belyst helt fra begyndelsen. Derudover gennemgår vi selve boligens stand, beliggenhed og særlige kvaliteter. Og ikke mindst klarlægger vi, hvilken målgruppe, der kunne være interessant i forhold til den enkelte bolig.”
Der er rigtig meget, som boligejerne selv kan gøre for, at huset fremstår salgbart. I fornuftens tidsalder er det ikke helt nok, at der dufter af nybagte boller.
”Det er relativt nemt at få ryddet op både ude og inde. Måske skal der lidt maling til og udbedres mindre mangler,” siger Henning Forland.
Viden sikrer den rigtige pris
De lidt sværere ting kan være boligens energiforbrug. Lovgivningen foreskriver, at der skal foreligge et Energimærke på boligen, inden den sættes til salg, så køberen får et billede af energiomkostningerne. Ligeledes er det vigtigt at have styr på indholdet af tilstandsrapporten, der beskriver boligens sundhedstilstand.
”Vigtigst af alt er, at sælger forstår at disse forhold kan have en betydning, når prisen skal fastsættes,” siger Henning Forland.
”Alle de faktorer bliver samlet i handlingsplanen, så der er fuldt overblik fra begyndelsen. Det er så vigtigt at både sælger og køber føler sig trygge under hele forløbet.”
Den viden, som mægleren trækker på, når prisen på boligen skal fastsættes, bygger dels på fakta og historik, dels på lokalkendskab.
”For os er det en kombination af at kende det område vi opererer i og kende til de mere generelle forhold på boligmarkedet,” siger Henning Forland.
”Den kombination, sat sammen med at et salg skal foregå på et realistisk og ærligt grundlag, øger i sidste ende succesen for et salg.”

Estate Egedal kender vejen – kom med!

marts-kampagne

Se vores boliger til salg
Estate Egedal
Egedal Centret 95
3660 Stenløse
Tlf. 47 17 66 66
Mail: 3660@estate.dk
Åbningstider:
Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00-14.00
Følg Estate Egedal på facebook: www.facebook.com/EgestateEgedal
 
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…