Det første spadestik er taget til ny skyttehal i Ølstykke

Det første spadestik er taget til ny skyttehal i Ølstykke

Mandag blev første spadestik taget til den ny skyttehal i Ølstykke Idrætsområde. Hallen forventes i brug i starten af 2023. Ølstykke Skytteforening får brugsretsaftale til den nye hal og bliver således primær bruger af hallen.

Ølstykke Skytteforening har i 50 år haft lokaler i kælderen på Toftehøjskolen. Da skolen skulle lukke, blev det derfor nødvendigt at finde en ny løsning til foreningens aktiviteter.

Et stærkt samarbejde

Det nye hal bliver en realitet på grund af et stærkt samarbejde mellem skytterne og Egedal Kommune. Byrådet har godkendt en bevilling på 4 mio. kr. til opførelsen af fundament, vægge og tag – altså råhuset, til en idrætshal. Skytterne finansierer selv via frivilligt arbejde og støtte fra Skydebaneforeningen Danmark den indvendige opbygning af det, der skal klargøre råhuset til et anlæg anvendeligt til skydesportsaktiviteter.

Det første spadestik blev taget i fællesskab mellem borgmester Vicky Holst Rasmussen, formanden for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune Charlotte Haagendrup og Formanden for Ølstykke Skytteforening David Buchholdt.

Første spadestik markeret med taler

Charlotte Haagendrup og Vicky Holst Rasmussen roste i deres taler den store indsats som Ølstykke Skytteforening har lagt i opførelsen af det nye anlæg. Det har været en proces, hvor foreningen har arbejdet for at få de bedst mulige faciliteter til de lokale skytter samtidig med, at de har kæmpet for en synlig plads til skydesporten som en ambitiøs idræt på lige fod med mange andre idrætsgrene.

Til arrangementet blev der desuden hold tale af direktør for Skydebaneforeningen Danmark, Lotte Højmark Tang. Hun takkede for samarbejdet til alle aktører og anerkendte både Ølstykke Skytteforening og Egedal Kommune for at udvise den lydhørhed, det har krævet at nå frem til de bedst mulige løsninger med et fremtidssikret og realiserbart projekt.

Råhuset til den nye skyttehal forventes overdraget til skytterne ved årsskiftet, hvorefter foreningen selv påbegynder den indvendige opbygning af anlægget. Ølstykke Skytteforening har adgang til de nuværende lokalter på Toftehøjskolen til udgangen af marts 2023, hvorfor foreningen har de første måneder af 2023 til at komme rigtig på plads i den nye hal.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…