Det første spadestik er taget til ny skyttehal i Ølstykke

Det første spadestik er taget til ny skyttehal i Ølstykke

Mandag blev første spadestik taget til den ny skyttehal i Ølstykke Idrætsområde. Hallen forventes i brug i starten af 2023. Ølstykke Skytteforening får brugsretsaftale til den nye hal og bliver således primær bruger af hallen.

Ølstykke Skytteforening har i 50 år haft lokaler i kælderen på Toftehøjskolen. Da skolen skulle lukke, blev det derfor nødvendigt at finde en ny løsning til foreningens aktiviteter.

Et stærkt samarbejde

Det nye hal bliver en realitet på grund af et stærkt samarbejde mellem skytterne og Egedal Kommune. Byrådet har godkendt en bevilling på 4 mio. kr. til opførelsen af fundament, vægge og tag – altså råhuset, til en idrætshal. Skytterne finansierer selv via frivilligt arbejde og støtte fra Skydebaneforeningen Danmark den indvendige opbygning af det, der skal klargøre råhuset til et anlæg anvendeligt til skydesportsaktiviteter.

Det første spadestik blev taget i fællesskab mellem borgmester Vicky Holst Rasmussen, formanden for Kultur-, Fritids- og Erhvervsudvalget i Egedal Kommune Charlotte Haagendrup og Formanden for Ølstykke Skytteforening David Buchholdt.

Første spadestik markeret med taler

Charlotte Haagendrup og Vicky Holst Rasmussen roste i deres taler den store indsats som Ølstykke Skytteforening har lagt i opførelsen af det nye anlæg. Det har været en proces, hvor foreningen har arbejdet for at få de bedst mulige faciliteter til de lokale skytter samtidig med, at de har kæmpet for en synlig plads til skydesporten som en ambitiøs idræt på lige fod med mange andre idrætsgrene.

Til arrangementet blev der desuden hold tale af direktør for Skydebaneforeningen Danmark, Lotte Højmark Tang. Hun takkede for samarbejdet til alle aktører og anerkendte både Ølstykke Skytteforening og Egedal Kommune for at udvise den lydhørhed, det har krævet at nå frem til de bedst mulige løsninger med et fremtidssikret og realiserbart projekt.

Råhuset til den nye skyttehal forventes overdraget til skytterne ved årsskiftet, hvorefter foreningen selv påbegynder den indvendige opbygning af anlægget. Ølstykke Skytteforening har adgang til de nuværende lokalter på Toftehøjskolen til udgangen af marts 2023, hvorfor foreningen har de første måneder af 2023 til at komme rigtig på plads i den nye hal.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…