“Det gode Seniorliv”: Sundhedscentret inviterer igen til temamøder for kommende eller nye pensionister

“Det gode Seniorliv”: Sundhedscentret inviterer igen til temamøder for kommende eller nye pensionister

Hvad skal du lave, når du går på pension? At gå på pension er et vindue til helt nye muligheder. Hvordan tager du hul på den nye tilværelse med omtanke på det gode liv nu og på lang sigt? Aktive valg allerede fra starten af pensionisttilværelsen kan være med til sundere og bedre leveår på den lange bane.

I april og maj afholder Egedal Sundhedscenter et forløb for kommende eller nye pensionister, der skal være med til at klæde deltagerne bedre på til seniorlivets glæder, udfordringer og muligheder – og der er stadig et par enkelte pladser for de hurtige.

I september 2022 afholdt Egedal Kommunes sundhedscenter for første gang et lignende forløb – og med positive tilbagemeldinger fra samtlige deltagere i forløbet. Tilbagemeldingerne lød bl.a. på glæde over at få viden om mulighederne i lokalområdet og også at blive blive inspireret af de andre deltageres planer og oplevelser. Temadagene gav også deltagerne inspiration til selv at træffe aktive valg i den nye hverdag.

Et godt ældreliv

Vi danskere har gennem de seneste mange år opnået en stadigt stigende levealder, og vi har også fået flere sunde leveår. I takt med denne udvikling er det vigtigt, at vi som samfund har fokus på kvaliteten af de ekstra leveår og på forskellene i ældrebefolkningens sundhedsadfærd, helbred og trivsel. Et godt ældreliv er for mange forbundet med at klare sig selv længst muligt.

De fleste ældre trives, har et godt fysisk og mentalt helbred og oplever, at de kan gøre, hvad de har lyst til. Svækkelse ved sygdom eller ændrede livsbegivenheder kan dog føre til forringet livskvalitet, og et helbred, der kan sætte begrænsninger for den enkelte i hverdagen samt muligheden for at klare sig selv, fastholde sociale relationer og deltage i samfundet.

4 aktive møder i april og maj

Egedal Sundhedscenter inviterer nye og kommende pensionister til forløbet “Godt i gang med seniorlivet” som består af 4 aktive møder med oplæg og fælles snak – krydret med lidt fysisk aktivitet.

Mandag den 17. april kl. 16-18: ”Den gode overgang”
Tirsdag den 25. april kl. 16-18 ”Den nye hverdag”
Onsdag den 3. maj kl. 16-18 ”Ud i naturen”
Mandag den 8. maj kl. 16-18 ”Det vigtige fællesskab”

Mødestedet vil være i venteområdet i Egedal Sundhedscenter, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Forløbet er gratis, men kræver tilmelding:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/22g5d1fvc7

Der er begrænset deltagerantal på 20 deltagere. Det forventes, at deltagerne er med alle fire gange. 

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, kan du også ringe til Forebyggelsesvejlederne på 7259 6778 mandage og torsdage mellem 8:00 og 10:00. 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…