“Det gode Seniorliv”: Sundhedscentret inviterer igen til temamøder for kommende eller nye pensionister

“Det gode Seniorliv”: Sundhedscentret inviterer igen til temamøder for kommende eller nye pensionister

Hvad skal du lave, når du går på pension? At gå på pension er et vindue til helt nye muligheder. Hvordan tager du hul på den nye tilværelse med omtanke på det gode liv nu og på lang sigt? Aktive valg allerede fra starten af pensionisttilværelsen kan være med til sundere og bedre leveår på den lange bane.

I april og maj afholder Egedal Sundhedscenter et forløb for kommende eller nye pensionister, der skal være med til at klæde deltagerne bedre på til seniorlivets glæder, udfordringer og muligheder – og der er stadig et par enkelte pladser for de hurtige.

I september 2022 afholdt Egedal Kommunes sundhedscenter for første gang et lignende forløb – og med positive tilbagemeldinger fra samtlige deltagere i forløbet. Tilbagemeldingerne lød bl.a. på glæde over at få viden om mulighederne i lokalområdet og også at blive blive inspireret af de andre deltageres planer og oplevelser. Temadagene gav også deltagerne inspiration til selv at træffe aktive valg i den nye hverdag.

Et godt ældreliv

Vi danskere har gennem de seneste mange år opnået en stadigt stigende levealder, og vi har også fået flere sunde leveår. I takt med denne udvikling er det vigtigt, at vi som samfund har fokus på kvaliteten af de ekstra leveår og på forskellene i ældrebefolkningens sundhedsadfærd, helbred og trivsel. Et godt ældreliv er for mange forbundet med at klare sig selv længst muligt.

De fleste ældre trives, har et godt fysisk og mentalt helbred og oplever, at de kan gøre, hvad de har lyst til. Svækkelse ved sygdom eller ændrede livsbegivenheder kan dog føre til forringet livskvalitet, og et helbred, der kan sætte begrænsninger for den enkelte i hverdagen samt muligheden for at klare sig selv, fastholde sociale relationer og deltage i samfundet.

4 aktive møder i april og maj

Egedal Sundhedscenter inviterer nye og kommende pensionister til forløbet “Godt i gang med seniorlivet” som består af 4 aktive møder med oplæg og fælles snak – krydret med lidt fysisk aktivitet.

Mandag den 17. april kl. 16-18: ”Den gode overgang”
Tirsdag den 25. april kl. 16-18 ”Den nye hverdag”
Onsdag den 3. maj kl. 16-18 ”Ud i naturen”
Mandag den 8. maj kl. 16-18 ”Det vigtige fællesskab”

Mødestedet vil være i venteområdet i Egedal Sundhedscenter, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Forløbet er gratis, men kræver tilmelding:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/22g5d1fvc7

Der er begrænset deltagerantal på 20 deltagere. Det forventes, at deltagerne er med alle fire gange. 

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig, kan du også ringe til Forebyggelsesvejlederne på 7259 6778 mandage og torsdage mellem 8:00 og 10:00. 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…