Det lykkedes – Lynhurtigt fibernet til SØSUM

Det lykkedes – Lynhurtigt fibernet til SØSUM

Nogle glade borgere havde sat dette skilt op i Ølstykke da de fik tilkendegivet at GigaBit ville grave fiber ned i deres område.

Søsum får nu fibernet! Borgerne i de andre områder venter spændt på nyt.

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed at der er interesse for at få fibernet til Egedal.

Den lokale Rotary klub Egedal besluttede tilbage i 2018 at nedsætte et udvalg som skulle være fiberambassadører for at få bedre internetforbindelser til Egedal.

Klaus Jakobsen fra Egedal Rotary Klub er idemand og en af kræfterne bag det udvalg som har opgaven, er en glad mand:

Ved flere anledninger har vi kikket på Egedal. En af de ting vi har erfaret er at mange borgere i Egedal, har dårlige og dyre internetforbindelser. Iflg. Fagbladet ”Ingeniøren” vil en familie med 2 børn i 2025 have behov for minimum en 160/50 Mbps linje, hvilket de fleste i Egedal ikke vil kunne få tilbudt med de nuværende løsninger.

Vi har ledt efter virksomheder som var interesseret i at grave fiber ned i Egedal. Vi har nu været så heldige at, virksomheden GigaBit har tilbudt en unik mulighed for hurtigt, stabilt og fremtidssikret internet til lave priser i Egedal. Det er en enestående chance for at løfte infrastrukturen i Egedal og kunne følge med de stigende krav til kvaliteten og hastigheden af internetlinjer.

I juli måned blev fase 1 som omhandler områder i Ølstykke – Stenløse og Store Rørbæk besluttet i de områder hvor der var tilmeldinger nok. Vi var glade  fortæller Klaus Jakobsen, og uddyber: Selv langt ude på landet i Ølstykke lykkedes det.

Nu er det så fase 2 som omhandler Tangbjerg – Søsum – Slagslunde – Ganløse og Buresø. Som fiberambassadører har vi knoklet på, vi har været på Høstnat i Ølstykke hvor Egedal Rotary Klub havde en stand med fibernet og med vores ungdomsudveksling. Vi har været rundt i kommunen til oplysningsmøder og mødt mange Egedal borgere på vores vej. Vi har også fået mange samarbejdspartnere i form af flere fiberambassadører. Vi kan jo se at der kan gøres en kæmpe forskel hvis borgerne i lokalområderne selv hjælper til, med at kontakte deres venner – bekendte og naboer, og fortælle dem at de nu har en mulighed for at få fibernet. Men det haster for GigaBit gav os desværre en meget kort tidsfrist nemlig den 1. oktober fortæller Klaus Jakobsen. Det betød at vi havde virkeligt travlt med at få budskabet ud i alle områderne, og vi frygter at ikke alle når at kende til muligheden og falder for tidsfristen som jo nu er nogle dage siden.

Så nu er Gigabit i gang med at sorterer i alle tilmeldingerne, og vi venter meget spændte fortæller Klaus Jakobsen, som dog nu kan løfte et enkelt slør for Fase 2 områderne. I skrivende stund har fiberambassadørerne fået oplyst at Søsum lige akkurat har fået tilmeldinger nok til at få fibernet i år 2020.  Det er vi super glade for, og venter nu bare spændt på at høre om vi får alle områderne med.

Vi vil selvfølgelig kæmpe videre for at få fibernet til hele Egedal, vi skal altså have alle med!

Du kan selv gøre en forskel, du kan tilmelde din bolig til fibernet, og du kan melde dig som fiberambassadør for nu flere vi er des større chance, er der for at få alle med slutter Klaus Jakobsen.

Du kan læse mere om Egedal Fibernet på hjemmesiden: https://www.egedalfibernet.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/2151614221756495/

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…