”Det skal nok blive en fed oplevelse!”

”Det skal nok blive en fed oplevelse!”

“Det kan godt virke som om det hele er et stort kaos i starten, men lidt efter lidt falder alting på plads, og det skal nok blive en fed oplevelse!”

Skrevet af Maria Kofoed
Vi sidder alle i musiklokalet og koordinerer hvordan det hele skal lyde, hvornår koret skal ind og hjælpe sangerne, hvornår guitarsoloen skal på og hvornår det ”HEY!” skal på. Man ser rundt i lokalet og møder en masse smilende børneansigter og funklende øjne. De synes, det er helt vildt at være med i noget, der laver sådan en fed lyd. De kigger rundt på hinanden. Efter sangen er slut, udbryder der klapsalver og grin fra det lille rum.
Man, jeg elsker den sang!”
Du synger faktisk ret godt
Så du lige hvordan han rockede den guitar?”
Det er, hvad man vil høre, hvis man gik forbi dem der har The Wall – Musicalen, når de har været inde og øve en af det mange sange der kommer til at være ved eventen. Et event, som foregår på Stengårdsskolen og løber af stablen sidst på foråret 2016.
Selvom det er en musical, og der er en del sange der skal synges og øves igennem, så skal der jo også være et show til sangene, så det ikke bare bliver en koncert. Alle er med til at hjælpe. Nogle laver de forskellige ting til at gøre musical oplevelsen endnu vildere! Der er nogle der hjælper os med at forstå de tekster fra de sange som Pink Floyd har lavet, så vi kan sætte os mere ind i dem.
Der skal males, bygges, forstås og meget mere, og selvom vi alle er fra tre forskellige klassetrin, så har vi alle slået vores hoveder sammen, så vi kan få gang i musicalen på den bedst mulige måde, som selvfølgelig også ville kunne ses i det færdige produkt.
Et hurtigt kik ind i computerlokalet, og man kan se tre drenge råbe op i munden på hinanden. En lærer ser surt på dem med sammenknebne øjne, og drengene ”råber” stadig op, men med dæmpede stemmer. ”Hvad laver i?” Spørgsmålet kommer fra min mund, og forskrækker dem, så deres hænder smækker ned på tastaturet og skriver en masse tilfældige ord ned på deres dokument. De bander hviskende, og får de bogtaver, der ikke skal være der, væk og to af dem fortsætter den fortløbende skrivning, imens jeg lige får en opsummering af den sidste.
”Selvfølgelig er teksterne lidt svære at forstå, og det er jo egentligt grunden til at vi gør det her, så de andre kan forstå hvad vi arbejder med, men det er vild sjovt at arbejde med de her tekster, netop fordi de er så anderledes. Man får virkelig en del ud af det her ‘arbejde’” siger han og griner. Og han har jo ret, det er selve udfordringen der er det sjove i sådanne arbejde.
Vi alle vil arbejde derud af, for at vi kan få en lamslående forestilling.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
Legeplads Roarsvej2 Scaled

Legeplads ved Roarsvej i Gl. Ølstykke

Legepladsen ligger bag Roarsvej i Ølstykke ud til et stisystem. Her er både rutsjebane, forhindringsbane, to dækgynger og en babygynge ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Bastruptårnet

Bastruptårnet

Bastruptårnet er også kaldet Bastrup Tårnet, Bastrup Stenhus eller Bastrup Ruin. En middelalderruin, som du finder ca. 50 meter nord ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…