DI-undersøgelse om erhvervsvenlighed: Egedal bedst placeret i Nordsjælland

DI-undersøgelse om erhvervsvenlighed: Egedal bedst placeret i Nordsjælland

De seneste års satsning i Egedal Kommune giver resultater. I Dansk Industris årlige undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed tager kommunen for 2. år i træk et flot spring frem.

I Egedal er der registreret omkring 2000 virksomheder. I år har 48 af dem svaret på Dansk Industris undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed, i 2020 var det 47. Ud over svar fra virksomhederne bygger undersøgelsen på en lang række statistiske data.

Egedal ligger nu på en samlet plads nr. 50. For andet år i træk springer kommunen hele 21 pladser op af listen, og er gået fra en plads nr. 92 i 2019, til en plads nr. 71 i 2020, og endelig til en plads nr. 50 i år. Placeringen betyder også, at kommunen er den mest erhvervsvenlige kommune i Nordsjælland – og ligger også flot placeret i hovedstadsområdet i forhold til erhvervsvenlighed.

Resultatet er en fælles indsats på tværs af alle fagområder i kommunen. En tværgående styregruppe har været med til at sikre, at alle har kendt til kommunens erhvervsfokus. .

Du kan læse mere om DI-undersøgelsen her:
https://www.danskindustri.dk/le/Egedal

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…