Skal din virksomhed være en del af Vores Egedal?

Vores Egedal bruges dagligt af et stort antal lokale borgere (+10.000 besøgende per måned), der leder efter begivenheder, oplevelser, inspiration og virksomheder i Ølstykke, Smørum, Stenløse, Veksø, Ganløse, Slagslunde og Søsum.

Hos os får du unikke muligheder for at nå ud til potentielle, lokale kunder. Vi hjælper dig med at formidle, hvad din virksomhed kan tilbyde til Egedals borgere. Du bliver samtidig en del af et positivt lokalfællesskab, der fokuserer på alt det, der skaber værdi i Egedal.

Læs om mulighederne for lokal, professionel markedsføring herunder.


Egedals Virksomhedsguide

Det skal være let som Egedal-borger at finde og bruge de lokale håndværkere, madsteder, behandlere, butikker og andre erhvervsdrivende. Det hjælper vi med i Egedals Virksomhedsguide.

Det er GRATIS for lokale virksomheder at blive oprettet med firmanavn, adresse og telefonnummer.

Ønsker du at få alle fordelene ved en fuld virksomhedsprofil, koster det blot 2.000 kr. ex. moms om året (intropris frem til 1/6-2020). Du kan se et eksempel på en virksomhedsprofil her.

En fuld virksomhedsprofil inkluderer:

 • Firmalogo
 • Billeder
 • Virksomhedsbeskrivelse
 • Særplaceringer
 • Hjælp til bedre Google-ranking
 • Beskrivelse af produkter / ydelser
 • Link til egen hjemmeside og egne sociale medier

 

Kontakt os for at komme med i Egedals Virksomhedsguide nu!

 

Virksomhedspakken

Vi har sammensat en attraktiv virksomhedspakke til en rimelig pris, som du også har mulighed for at købe. Pakken koster 3.500 kr. ex. moms for et halvt år og indeholder følgende:

 • Fuld profil i Egedals Virksomhedsguide (se mere ovenfor – værdi 2.000 kr. ex. moms)
 • Virksomhedsbesøg og artikel på voresegedal.dk
 • Ét opslag på Vores Egedals Facebook / Instagram per måned
 • Særplaceringer udvalgte steder på voresegedal.dk
 • Boost af din virksomheds Google-placering
 • Positiv eksponering over for +10.000 lokale besøgende

 

Kontakt os for at høre mere om virksomhedspakkens fortræffeligheder!

 

Lokal markedsføring i topklasse

Vores Egedal tilbyder professionel og prisvenlig markedsføring til lokale virksomheder i samarbejde med Ølstykke-firmaet Fortius Kommunikation.

Sammen kalder vi os Oak Valley Media. Vi (Pernille og Mikkel) kan hjælpe dig med følgende:

Prof. SoMe-hjælp
Skal vi hjælpe dig med at styre dine sociale medier? Vi vedligeholder dine profiler og udarbejder værdiskabende indhold til Facebook, LinkedIn eller Instagram.

Øg din lokale synlighed via Vores Egedal
Baggrundartikler om din virksomhed på voresegedal.dk og Facebook-opslag på Vores Egedal

Skarpe tekster & presseomtale
Vi leverer skarpe tekster til dit website, nyhedsbrev og evt. tryksager. Har du behov for presseomtale, har vi også stor erfaring her.

Erhvervsfoto og -video
Har din virksomhed brug for at stå stærkere visuelt? Vi leverer prof. erhvervsfotos og videoer, der vil løfte din virksomheds kommunikation.

Vil du høre mere om mulighederne og priserne? Skriv til os på kontakt@voresegedal.dk eller ring på 28 89 71 28 (Pernille) / 29 40 47 15 (Mikkel).

 

Hvem er vi? Lokalkendskab og høj faglighed

Pernille Bloch Madsen har stiftet Vores Egedal, som hun siden 2015 har drevet som en professionel forretning. Pernille bor i Ølstykke og er frivilligt engageret i en lang række foreninger og organisationer lokalt. Hun kender Gud og hvermand og ved alt om Egedal.

Mikkel Davidsen har en fortid som presse- og kommunikationschef i Brøndby IF og har siden 2015 drevet kommunikationsfirmaet Fortius Kommunikation i Ølstykke.

Vi har samarbejdet på flere fronter de sidste fem år. De seneste to år har vi lavet mere og mere sammen, og nu tilbyder vi professionel, lokal markedsføring under navnet Oak Valley Media.

Vi har i øvrigt sammen med Anne Mollerup stiftet Egedal Erhvervsnetværk, som vi fortsat driver – og vi sidder også begge i bestyrelsen i Egedal Erhverv.

Vi har med andre ord fingeren på pulsen og ved, hvad der virker lokalt. Som team kombinerer vi høj faglighed med et indgående kendskab til alt, hvad der rører sig blandt virksomheder og borgere i Egedal.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løfte din virksomheds markedsføring. Du kan skrive til os på kontakt@voresegedal.dk eller ringe på 28 89 71 28 (Pernille) / 29 40 47 15 (Mikkel).

 

Pernille Bloch Madsen og Mikkel Davidsen, der sammen står bag Vores Egedal og det nye, lokale markedsføringsbureau, Oak Valley Media.