Ejnersbo - Så god som ny

DUI-Egedal ser frem til flere weekendture og lejre

I 2016 blev DUI-Egedal tilbudt at overtage en feriekoloni ved Sejerøbugten. En koloni, som på daværende tidspunkt ikke havde været brugt i flere år, og som trængte til en kærlig hånd. Der lå samtidig et krav om at kolonien skulle tilsluttes den nyanlagte offentlige kloak.

Det var en stor opgave DUI-Egedal skulle påtage sig, men de accepterede udfordringen og kastede sig ud i det. Guleroden har hele tiden været, at hvis det lykkes, at få stedet til at fungere igen, vil det skabe rammen for flere og billigere weekendture og lejre for børn og unge i DUI-Egedal.

DUI-Egedal på Vores Egedal
Fælles maling

Første del af projektet

De sidste 2½ år har frivillige og forældre i DUI derfor arbejdet med, at forny og renovere kolonien som kaldes Ejnersbo. Første del af projektet er nu afsluttet, renoveringen er færdig og kolonien kan fra 1. juli igen tages i brug.

Så inden længe vil der igen være aktiviteter at høre i kolonien. I uge 29 holder DUI en ungdomslejr i kolonien og i uge 31 holder DUI-Egedal en familielejr. Er man interesseret i at deltage, er man velkommen til at kontakte DUI

Åbningsreception

Der vil være åbningsreception i kolonien på lørdag den 30. juni kl. 14-16, hvor alle er velkommen til at kigge forbi. Her vil der være aktiviteter for børnene mens, de voksne ser resultatet af renoveringen. Kolonien ligger på Ellinge Skovvej 51, i Højby sj.

Læs mere om receptionen og leje muligheder her: www.ejnersbo.dk.

Takker for støtten

Det har været et større fundraising-arbejde for at få råd til at gennemføre renoveringen. En stor tak skal lyde til Ellab Fonden, Alpha Electric i Ølstykke, Grohe armatur, Pergo gulve og Bauhaus i Roskilde. De har alle, på hver deres måde været en kæmpe hjælp for projektet og er en stor medårsag til at projektet er lykkedes.