DUI inviterer til bankospil for hele familien

Søndag den 22. april kl. 13.00 til 16.00 kan du komme til familiebanko, hvor der er spil for både børn og voksne. Det sker på Ølstykke bibliotek i kælderen kl. 13.00 til 16.00.

Tallene bliver råbt op, så selv de helt små kan være med, og der er præmier til alle aldersgrupper. Der spilles i alt 5 spil med gevinst på 1 og 2 rækker samt fuld plade. Der vil desuden være både bord- og sidegevinster, så chancen for at komme hjem med en gevinst er stor.

Al overskuddet fra bankospillet går til at støtte DUI’s aktiviteter i Egedal. Herunder renovering af vores hytte Ejnersbo.

Alle er velkommen til at deltage i arrangementet og støtte os. Du kan tilmelde dig og din familie via duiegedal.nemtilmeld.dk

Vi trækker lod blandt alle der deltager om en hovedgevinst til en værdi af 1.600 kr. Et oplevelsesgavekort for 8 personer til Mystery Makers.

Læs mere på vores hjemmeside: dui.dk/egedal og vores facebookside: facebook.com/duiegedal, hvor du kan se en liste over sponsorer og udpluk af nogen af de mange donerede præmier.